Alles Wat Je Wilt Weten Om Van Social Media Een Succes Te Maken
SOCIAL MEDIA BASICS

social_media_basis

 

Social media is niet meer weg te denken in je bedrijfsvoering. En iedereen verwacht maar dat iedere communicatiemanager en adviseur alle ins & outs kent. Ieder platform doorgrondt. Dus … Wij communicatieprofessionals onder elkaar weten wel beter. Doe het maar, in alle drukte je ook hierin nog bekwamen en bijblijven. Speciaal hiervoor hebben we de social media basics masterclass. Zodat je maximaal grip krijgt op de belangrijkste social media kanalen en niemand je meer iets wijs maakt.

 Alles wat je wilt weten over social media but always were too busy to ask.

 


 

Social Media Kennis Waar Je Direct Beter Van Wordt

Denken en doen
In onze Masterclasses worden theorie en praktijk prettig afgewisseld. Onze programma’s zijn zo opgezet dat de dag omvliegt. En je met meer dan goede energie huiswaarts keert. Het ene moment ben je aan het luisteren, het volgende moment ben je met de nieuwe kennis aan de slag. Denken en doen versterken elkaar.
Jouw organisatie
Mogelijk zit je met meerdere verschillende organisaties in een sessie. Je bent ervan verzekerd dat jouw organisatie de volle aandacht krijgt. Door ervaringen met elkaar te delen krijg je ook weer nieuwe ideeen. Wil je dat niet? Dan verzorgen we de Masterclass speciaal voor jou. Neem contact met ons op.
Direct toepasbaar
Alles wat je in de Masterclass doet, is direct toepasbaar in je eigen werkpraktijk. Je neemt je werkboek en het boek wat bij de Masterclass hoort mee zodat je nog eens kan terugbladeren. En je collega’s kan meenemen in jouw ervaring. En de vragen die je nog hebt, die bewaar je voor het nazorgkwartiertje.

 


 

Social media expert in 1 dag

Word basis social media expert in 1 dag. Social media bestaan alweer krap 20 jaar maar de echte doorbraak en populariteit is jong. Marketing Meesters heeft vanaf het prille begin ervaring, het eerste Twitteraccount maakten we al in 2007. In de overvloed aan toepassingen gaan we aan de slag met o.a.: Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Pinterest en Google+.

 

oa-facebook-twitter-komen-aan-bod-in-onze-masterclass

De basics van social media
“Like ons”. “Tweet voor een gratis download”. “Zullen we linken?”. Social media zijn geen hype, social media are here to stay. Meer en meer bedrijven bereiken via social hun publiek. Wat werkt wel en wat werkt zeker niet?
Social media for business
Welke kanalen moet een bedrijf zeker gebruiken, en welke social media kan je links laten liggen? Hoe belangrijk is Twitter nou echt? En Facebook? LinkedIn ook? YouTube?? Maak de juiste keuze met het juiste gebruik.
Kostenpost?
Wat leveren al die social media-acties nou op voor je bedrijf? Veel, heel veel. Het kan met enige inspanning je salesopbrengsten verhogen, je kosten verlagen, je reputatie doen groeien, etc. etc. etc. We leren hoe je van social media je meest waardevolle instrument maakt.

 


 

 

van_kennis_naar_plan_in_1_dag

Programma social media basics

De Masterclass duurt van 9.00 - 17.00 uur. We behandelen tal van onderwerpen in de Masterclass Social media. Het programma bevat de volgende onderdelen:

  • basiskennis social media
  • de social media consument
  • wat is een social media strategie
  • hoe maak je de keuze voor kanalen
  • do’s & dont’s
  • social media monitoring 
Social media in de praktijk
We gebruiken tal van voorbeelden. Aan de hand van social media cases wordt je geïnspireerd en gewaarschuwd hoe het vooral ook niet moet! 
Schrijven voor social media
Social media is snel en vluchtig, wat een andere schrijfstijl vraagt. In 140 karakters je boodschap brengen via een Tweet. Je publiek aanzetten om te delen.
Social media-plan maken
Marketing Meesters zorgt ervoor dat je aan het eind van de masterclass minstens de eerste aanzet hebt voor je eigen social media-plan. Kan je meteen aan de slag!

 


 

De kleine lettertjes

De Masterclass Social Media kost je slechts €495,- (exclusief BTW). En dat is inclusief lunch, boek en het werkboek wat hoort bij deze masterclass. Na inschrijving ontvang je uiteraard een bevestiging en alle detailinformatie. Je hoeft je voor onze masterclasses niet voor te bereiden.
een-lekkere-lunch-en-een-goed-boek-zijn-inclusief
Open inschrijving
Je kan je meteen inschrijven op deze masterclass voor een zg. datum op open inschrijving. Bij 6 deelnemers gaat de masterclass door, en bij 12 deelnemers sluiten we de inschrijving. Wil je deze masterclass op maat voor je organisatie? Dat kan ook. Bel of mail ons dan prikken we meteen een datum.
Natje & droogje
Onze masterclasses worden gehouden op een rustige locatie in het midden van het land. We zijn een dag te gast bij restaurant Nikki in Amersoort. Naast koffie, thee en water, wordt er een luxe lunch geserveerd. Je kan je auto gratis parkeren en ook het OV is prettig dichtbij (max. 10 minuten lopen).
De extra’s
Het werkboek met daarin alle sheets en werkbladen is voor jou. Daarnaast hoort bij iedere masterclass een boek waar wij voor zorgen. We bieden je ook een napraatmoment aan waarin we tijd reserveren voor de vragen die je nog hebt na onze masterclass. Dat plannen we meteen in.

 


 

   

Schrijf mij in voor de Masterclass Social Media