p

Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

Must read blogs

27-mei-2016 11:26:03 Topics: blog

must-read-blogs-mei-2016Een extra blog deze week met must read blogs die ik tegenkwam en waarvan ik denk dat ze het lezen meer dan waard zijn. Over onder andere de digitale spionnen in je woonkamer, selfie marketing en de uitgereikte SAN accenten.    

 

Spionnen in je huiskamer
Op Marketing Online kwam ik een mooi blog tegen over de "achterkant" van de waarheid over slimme meters als Nest en Toon. Is het afluisterapparatuur in de huiskamer, helpt het jou echt of beiden? Google is uiteindelijk een advertentie-bedrijf en met Nest leren ze nog meer over jou en mij. Lees hier met blog "Slimme meters, het Trojaans paard in de huiskamer. 

Marketing Online - Slimme meters het trojaans paard de huiskamer

spionnen-in-je-woonkamer 

Wie is de nieuwe adverteerder van het jaar?
Als het gaat om adverteren dan zijn de SAN accenten interessant. Wie is dit jaar de "adverteerder van het jaar"? Bij het toekennen van de prijzen wordt gekeken naar de mate waarin de adverteerder opvalt, zich onderscheid en vernieuwend is ten opzichte van andere adverteerders. Kijk wie er de winnaars zijn via onderstaande link. 

Marketingtribune - Wie zijn de grote winnaars bij San accenten

dan-accenten-wie-heeft-er-gewonnen

Maak een pizza van je hoofd
Dan iets heel anders. We krijgen er steeds meer deelgebieden in marketing bij. In onderstaande blog staat Selfie Marketing centraal. Bij Selfie Marketing staan wij als gebruikers uiteraard centraal en - hartstikke leuk - kan je jezelf bijvoorbeeld "verkleden" als pizza of taco. Bijvoorbeeld Snapchat maar ook "good old" Facebook zijn hier de ideale kanalen voor. Hoe gekker hoe beter! 

Trendhunter - Selfie marketing

selfie-marketing-is-hip-en-happening

Interview
En deze week hadden we de primeur: we zijn door Marketing Tribune gevraagd om te gaan bloggen voor hen. Te gek! Daar ging een interview aan vooraf en dat is toch altijd leuk. Een pak vragen over wie we zijn, de marketing trends, hoe we marketingtalent aantrekken en de vraag of de marketeer allemaal nog wel kan bijbenen. 

interview-laura-hamer-digital-masters

Marketingtribune - interview Laura Hamer

 

 

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates