Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

Crisismarketing voor B2B

10-apr-2020 10:08:28 Topics: Marketing, blog, marketingstrategie, verbeteren, leads, buyer persona

Crisismarketing voor B2B

bokshandschoenenAls iedereen op zijn of haar geld zit, is het lastig zaken doen. Net als veel andere bedrijven heeft ook jouw bedrijf daar ongetwijfeld last van. En toch moeten we wat, want zonder geldstroom gaan we kapot. Maar wat dan? Marketing is vaak één van de eerste dingen die op een laag pitje worden gezet, omdat daar vaak toch niet helemaal duidelijk is hoe het zich nou precies terugverdient. Toch?

Lees verder

Blunders en buyer persona's

3-apr-2017 21:25:00 Topics: blog, contentcreatie, buyer persona, onderscheidend

Blunders en Buyer Persona's

Durf jij ze te vertellen? Jouw blunders? Eerlijk gezegd pas ik de control-alt-delete combinatie regelmatig toe in mijn geheugen, want ik wil ze gewoon niet onthouden, die blunders. Toch beging ik laatst een blunder, die ik maar niet kan vergeten.

Ja, nu blijf je natuurlijk doorlezen omdat je mijn blunder wilt weten! Zou ik ook doen, want blunders zijn vaak om te (glim)lachen. Oké, ik beloof je dat ik je twee blunders vertel. De rest van mijn blunders ben ik vergeten ;-) 

Lees verder

WhatsApp voor jouw vrienden en familie, maar ook voor jouw klanten?

21-jun-2016 12:46:02 Topics: Social media, Marketing, blog, WhatsApp

 

WhatsApp_Logo_2.pngWhatsApp is misschien wel 's werelds snelst groeiend communicatieplatform. De applicatie die in 2010 is gelanceerd, heeft nu meer dan 30 miljard dagelijks berichten. Dit is het dubbele van het aantal dagelijkse berichten per dag op het in 2004 opgerichte Facebook. Met zoveel berichtenverkeer en meer dan 700 miljoen actieve gebruikers, kan je bijna niet deze voor de hand liggende zakelijke kans aan je voorbij laten gaan. Toch? In deze blog zijn 5 manieren om WhatsApp in jouw bedrijf te integreren toegelicht.

 

Lees verder

Must read blogs

27-mei-2016 11:26:03 Topics: blog

must-read-blogs-mei-2016Een extra blog deze week met must read blogs die ik tegenkwam en waarvan ik denk dat ze het lezen meer dan waard zijn. Over onder andere de digitale spionnen in je woonkamer, selfie marketing en de uitgereikte SAN accenten.    

Lees verder

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates