Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

4 zinnen die werken als gif in sales!

10-aug-2015 12:44:00 Topics: Marketing, Sales, closing

Zorg altijd voor overeenstemming

Onenigheid kan op veel meer manieren ontstaan dan alleen maar door “NEE” te zeggen. En als er onenigheid is met een klant, sluit je dus nooit de deal!

Je moet altijd overeenstemming hebben. Dit is de belangrijkste regel bij verkoop en tegelijkertijd de regel die het meest met voeten wordt getreden. Nu zeg ik niet dat je de klant moet misleiden. Dat nooit! (zie ook TIP 5 in de blog Sluit meer deals!)

Het is een kunst om tegen je klant te zeggen, “dat ga ik heel graag verzorgen” in plaats van, “Dat gaat niet” of, “ik ben niet in de positie”

Bij deze: 4 zinnen die je niet zegt in sales of business:

Vier zinnen in sales

Lees verder

Sluit meer deals! (6 gouden tips voor Sales)

7-jul-2015 9:43:00 Topics: Hubspot, Sales, closing, Smarketing

Tijd om weer te gaan verkopen!

Zo, alle kosten zijn ondertussen weggesneden het wordt tijd om de top line weer te vergroten. Bij deze 6, gouden tips om meer deals te sluiten. Ze zijn simpel, maar dat zijn de nummers van de Rolling Stones of Armin van Buren ook en die jongens hebben heel veel plaatjes en kaartjes verkocht. Verkoop is als de Tour de France; voorbereiden, zuinig zijn, toeslaan waar het kan en af en toe je verlies nemen.

 

Sluit meer deals, wordt een sales winnaar

 

Lees verder

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates