Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

8 nuttige tips voor het uitbreiden van jouw social media reach

8-mei-2017 13:14:00 Topics: Social media, Twitter, Content marketing, Facebook, LinkedIn

8 nuttige tips voor het uitbreiden van jouw  social media reach

Het uiteindelijke doel van Social Media? Meestal is dat het binnenhalen van nieuwe klanten.

Om van je social media een bron van nieuwe klanten te maken moet je eerst zorgen dat men je hoort! Dit betekent dat je likes, volgers en delers moet verzamelen op Facebook, Twitter, LinkedIn en andere Social Media kanalen. Want: hoe meer volgers, likes en delers je hebt, hoe groter je bereik is. En hoe meer mensen je horen, hoe groter de kans dat daar iemand tussen zit die jij kan helpen!

Voordat je dus nieuwe klanten via Social Media kunt krijgen, moet je voor bereik zorgen. En dus voor volgers!

Lees verder

Marketeer, je kan niet meer zonder een goede buyer persona!

24-apr-2017 8:30:00 Topics: Inbound marketing, Marketing, Content marketing

wat-is-een-buyer-personaHet begrip 'doelgroep' klinkt je waarschijnlijk wel bekend in de oren. Maar hoe zit dat met de 'buyer persona'? Je kan er veel meer kanten mee op dan met een doelgroep! Je branding, marketing en sales organiseer je rondom je buyer persona's.

Lees verder

5 handige tips voor jouw content strategie

13-jun-2016 12:11:14 Topics: Inbound marketing, Digitale strategie, Content marketing

Content_strategieDe klant staat natuurlijk altijd al centraal in marketing, maar
de behoefte van deze klant verandert wel. Ze willen niet meer overtuigd worden van hoe geweldig jouw producten wel niet zijn, nee, ze willen geholpen worden bij hen aankoopproces. Hiervoor moet de juiste content gecreëerd worden, content waar de klant van houdt. Dit betekent een goede content strategie, maar deze is echter lastig om op te stellen en te implementeren. Daarom een aantal handige tips op een rijtje!  

Lees verder

De 5 SEO trends waar je echt niet omheen kunt

6-apr-2016 9:30:00 Topics: Content marketing, SEO, trends

SEO Digital-Masters BlogHet jaar 2016 is al weer aardig onderweg en het is altijd leuk om te lezen wat de internet gemeenschap vindt dat de beste, meest interessante of waardevolste trends zijn op allerlei gebieden. Er is geen zichzelf respecterende guru die er niks over schrijft. Nu de trends-voor-2016 storm een beetje is bedaard leek het me interessant om te kijken wat er allemaal over SEO is voorspeld, maar vooral, welke van die trends volgens mij het meest interessant zijn. Lees mee, en laat mij weten of je het met me eens bent, of juist niet!

Lees verder

5 do’s voor je contentmarketing in 2016

12-jan-2016 9:30:00 Topics: Social media, Digitale strategie, Content marketing, bloggen, marketing strategie

do's voor contentmarketing 2016.pngContentmarketing was de trend in 2015! De Amerikaanse Association of National Advertisers verkoos ‘contentmarketing’ zelfs tot het woord van 2015. Bovendien wordt contentmarketing volgens experts in 2016 alleen maar nog belangrijker voor een succesvolle online marketingstrategie.

Dat wil jij natuurlijk ook, online succes. Geef dus in 2016 nog meer aandacht aan de inhoud van blogs en posts op je social media! Digital Masters geeft je alvast 5 tips voor formats op je blog, Facebook, Twitter en LinkedIn, die bij je volgers de meeste clicks gaan opleveren. Doe er je voordeel mee!

Lees verder

Inbound marketing voor werving & selectie

11-mei-2015 8:15:00 Topics: Inbound marketing, Content marketing

Wat een prachtige infographic over werving & selectie en hoe inbound marketing hier een perfecte marketingstrategie voor is! 

Bij Digital Masters leggen we inbound marketing kortweg uit met "stop met verkopen, help met aankopen". Dat geldt net zo goed voor werving en selectie van nieuw personeel. Stop met het verkopen van banen, maar help mensen met het zoeken van hun droombaan. Dat levert uiteindelijk de langste relatie op en dat is wat je wilt wanneer je nieuwe mensen zoekt, dat ze lang bij en met je blijven werken.

Blog_Inbound_Werving__Selectie_Digital_Masters_1
Lees verder

7 Digitale Marketing Trends en Voorspellingen voor 2015

15-jan-2015 8:56:00 Topics: Inbound marketing, Digitale strategie, Marketing, Content marketing

We weten al vrij lang dat de 'verandering' de enige constante in het leven is, maar wat betekent dat voor marketing in 2015? Wat kunnen we dit jaar verwachten als het gaat om Digitale Marketing? Deze vraag is diverse top (marketing-)managers in Amerika voorgelegd. Graag delen we hun visie in deze blog.

Het is wel duidelijk dat klanten toegang tot informatie verwachten, ongeacht het platform, app of device dat ze gebruiken. Waar potentiele klanten ook zoeken naar hun informatie, ze willen erbij kunnen.

Wat zeggen diverse marketing managers over de ontwikkelingen in 2015? Lees hier de 10 meest belangrijke trends: 

Glazen_bol

Lees verder

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates