Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

Waarom digitalisering van je bedrijf een must is!

2-sep-2015 8:30:00 Topics: Digitale strategie, Visie, digitalisering

 

Ruim 10 jaar geleden leek er nog weinig verband te bestaan tussen groei van een bedrijf en de mate van digitalisering[1]. De benodigde digitale kennis kon eenvoudig extern worden verkregen en men kon gewoon doorgaan op de ‘oude weg’.  Dat is echter veranderd. Vandaag de dag kan een gebrek aan digitalisering, waaronder digitale marketing, leiden tot stilstand en gezonde bedrijven leggen het zelfs af tegen concurrenten die digitale marketing wel goed weten in te zetten[2].

Lees verder

Veranderen om jezelf te blijven!

16-aug-2015 9:00:00 Topics: Digitale strategie, digitalisering, veranderen

hangmat_photopinLaatst was ik in Rotterdam waar ik de volgende uitspraak op een gevel las: ‘You have to change to stay the same’. Deze uitspraak op de Willem de Kooning Academie intrigeerde mij door de tegenstrijdigheid. Veranderen en toch jezelf blijven, hoe kan dat? Vervolgens las ik in de krant hoe een directielid van de ING Bank toegeeft dat de internetontwikkelingen de laatste maanden zo snel gaan, dat een vorig najaar ingezette strategie compleet is achterhaald. Een van de gevolgen is de sluiting van de ING Bank in Arnhem. Hoe zit dat dan? Raak je door veranderingen jezelf niet juist kwijt?

Lees verder

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates