Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

Nieuwsblog | Leiderschapspositie in Hubspot Marketing Agencies Benchmark

23-mrt-2016 9:40:51 Topics: Hubspot, Sales, Benchmark

shutterstock_115157587.jpgIeder jaar houdt HubSpot een wereldwijde survey onder al haar marketing agencies. Ook MarketingMeesters. (toen nog Digital Masters) heeft de vragenlijst van tientallen vragen over visie, strategie en uitvoering ingevuld. HubSpot destilleert uit de antwoorden én de uitvoering van het werk de positie van haar agentschappen. Wij zijn uiteraard trots op onze hoge plek in deze wereldwijde benchmarkmatrix!

 

Lees verder

Sluit meer deals! (6 gouden tips voor Sales)

7-jul-2015 9:43:00 Topics: Hubspot, Sales, closing, Smarketing

Tijd om weer te gaan verkopen!

Zo, alle kosten zijn ondertussen weggesneden het wordt tijd om de top line weer te vergroten. Bij deze 6, gouden tips om meer deals te sluiten. Ze zijn simpel, maar dat zijn de nummers van de Rolling Stones of Armin van Buren ook en die jongens hebben heel veel plaatjes en kaartjes verkocht. Verkoop is als de Tour de France; voorbereiden, zuinig zijn, toeslaan waar het kan en af en toe je verlies nemen.

 

Sluit meer deals, wordt een sales winnaar

 

Lees verder

Meer rendement op je online marketing!

2-nov-2014 22:54:00 Topics: Inbound marketing, Vindbaarheid website, Hubspot, Rendement

Marketing: er wordt al meer dan 200 jaar over geschreven. Marketeers praten en schrijven graag en veel. En vooral met, voor en over elkaar. Dat doen wij bij Digital Masters anders. Wij DOEN vooral en spreken daarmee de ondernemers die weten wat ze willen, aan. Slimmer zaken doen is ONLINE marketing serieus nemen en omzet verhogen door na te denken voordat je wat doet. Dus: geen moeilijke vaktermen maar begrijpelijke informatie gericht op rendement en praktische inzetbaarheid van online middelen voor je marketing. Strategie! Daar gaat-ie, mijn eerste blog voor Digital Masters!
inbound_marketing_vs_traditional_marketing
Lees verder

Hot news: Hubspot goes CRM!

22-sep-2014 6:33:00 Topics: Inbound marketing, Hubspot, CRM

Goed nieuws voor ondernemers: verkopers en marketeers, het is eindelijk zover. Hubspot goes CRM

. Of in goed Nederlands ‘klantrelatiebeheer’. Tijdens het evenement Inbound 2014 kondigde het nummer 1 marketingplatform van de wereld de nieuwste mogelijkheden binnen de toch al zo complete marketing gereedschapskist aan: echt Customer Relationship Management.

CRM-zonder-gedoe

Lees verder

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates