Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

11 tips om goede landing pages te maken

24-aug-2015 8:38:00 Topics: Inbound marketing, landing page

 

11 eenvoudige (maar cruciale) tips om de perfecte landing pages te maken

Een perfecte landing page maken is niet moeilijk. wat_is_een_goede_landings..pagina_Zolang je je aan een paar eenvoudige richtlijnen houdt gaat het je lukken om te zorgen dat de eerste handel met je potentiële klant gaat plaatsvinden. Ruilhandel wel te verstaan! In ruil voor persoonsgegevens lever je gratis service aan je prospect. Denk aan service zoals een whitepaper over een specifiek onderwerp, deelname aan een gratis webinar of masterclass of een gratis consult.

In ruil voor de kennis die jij verstrekt krijg je gegevens over de geïnteresseerde terug. Je weet bijvoorbeeld een voornaam en een mailadres. Niet om daarna eens gezellig te gaan spammen, maar hooguit een keer te controleren of hij of zij geïnteresseerd is in meer informatie over dit onderwerp. Rustig opbouwen volgens het principe van inbound marketing.

Fasten your seatbelts .. de 11 tips die je helpen een perfecte landingspagina te maken zijn:

Lees verder

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates