Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

'How to' manage je marketingcampagne efficiënter met inbound marketing

29-mrt-2016 11:06:14 Topics: Inbound marketing, Marketing Automation, Online campagnes


efficiënt online marketing campagne.jpgHeb je een nieuw of verbeterd product of dienst in de markt te zetten? Dan kies je vast voor het opzetten van een marketingcampagne. Je denkt direct aan email, een nieuwsbericht op je website en misschien wel online (en/of offline) adverteren. Net zo lang tot je de verkoop van je product ziet stijgen. Op zich is hier niks mis mee hoor, maar voelt het niet een beetje als schieten met hagel? Met inbound marketing weet je precies wat je aan het doen bent in je campagne! In deze blog de belangrijkste manieren waarop inbound marketing je helpt om je marketingcampagne efficiënter te managen. 

Lees verder

Marketing Automation: het ideaal, de realiteit en de kansen

8-mrt-2016 14:55:36 Topics: Inbound marketing, Marketing Automation, Marketing Software

Marketing Automation kansen.jpgIedere zichzelf respecterende marketeer is bezig met, of zich aan het voorbereiden op, marketing automation. Als je de media mag geloven, is marketing automation het belangrijkste dat een marketeer moet doen en de holy grail in het verwerven van nieuwe klanten. Is dat echt zo? 

In dit blog schrijf ik over het ideaal, de werkelijkheid en de kansen van marketing automation. Als uitsmijter wil ik een prachtige opmerking over marketing automation met je delen, waarvan ik heel benieuwd ben wat jij daarvan vindt! 

Lees verder

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates