Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

8 nuttige tips voor het uitbreiden van jouw social media reach

8-mei-2017 13:14:00 Topics: Social media, Twitter, Content marketing, Facebook, LinkedIn

8 nuttige tips voor het uitbreiden van jouw  social media reach

Het uiteindelijke doel van Social Media? Meestal is dat het binnenhalen van nieuwe klanten.

Om van je social media een bron van nieuwe klanten te maken moet je eerst zorgen dat men je hoort! Dit betekent dat je likes, volgers en delers moet verzamelen op Facebook, Twitter, LinkedIn en andere Social Media kanalen. Want: hoe meer volgers, likes en delers je hebt, hoe groter je bereik is. En hoe meer mensen je horen, hoe groter de kans dat daar iemand tussen zit die jij kan helpen!

Voordat je dus nieuwe klanten via Social Media kunt krijgen, moet je voor bereik zorgen. En dus voor volgers!

Lees verder

WhatsApp voor jouw vrienden en familie, maar ook voor jouw klanten?

21-jun-2016 12:46:02 Topics: Social media, Marketing, blog, WhatsApp

 

WhatsApp_Logo_2.pngWhatsApp is misschien wel 's werelds snelst groeiend communicatieplatform. De applicatie die in 2010 is gelanceerd, heeft nu meer dan 30 miljard dagelijks berichten. Dit is het dubbele van het aantal dagelijkse berichten per dag op het in 2004 opgerichte Facebook. Met zoveel berichtenverkeer en meer dan 700 miljoen actieve gebruikers, kan je bijna niet deze voor de hand liggende zakelijke kans aan je voorbij laten gaan. Toch? In deze blog zijn 5 manieren om WhatsApp in jouw bedrijf te integreren toegelicht.

 

Lees verder

Waarom mensen liken, delen en reageren op jouw Facebook posts

6-jun-2016 15:30:00 Topics: Social media, Facebook

4 jaar geleden was het algoritme van Facebook nog niet zo geavanceerd als dat het nu is. In 2012 zag je namelijk elke post van ieder bedrijf die je had geliked. Dit zorgde er automatisch voor dat je als bedrijf meer likes op je Facebookpagina kreeg, want iedereen zag je geplaatste bericht wat zorgde voor een hoge postreach. Hedendaags is dat anders door de komst van Edgerank. Edgerank is het bedrijf achter de schermen bij Facebook dat bepaalt wat wel en niet in de tijdlijnen van lezers terecht komt. Hierdoor kan het voorkomen dat jouw geplaatste bericht slechts aan 1% van je volgers getoond wordt. Spannende/leuke verhalen worden getoond aan meer volgers, saaie verhalen minder. Instagram krijgt tegenwoordig speciale bedrijfaccounts, waardoor jij je makkelijker als bedrijf kan aanmelden. Het is daarom zaak om de kern te weten waarom mensen liken, delen en reageren op jouw facebook bericht. We beginnen met de dingen die je absoluut NIET moet doen.

Lees verder

#10 #Snelle #Instagram #Tips

30-mei-2016 14:11:20 Topics: Social media, Instagram

Instagram is booming onder de jeugd, maar ook up and coming bij steeds meer bedrijven. Dagelijks worden maar liefst 70 miljoen foto's gedeeld. 70 miljoen! Dat zegt genoeg, toch? Wil jij ook met jouw bedrijf Instagram ontdekken, onwijs gave berichten maken en volgers verzamelen? Dan helpen wij jou graag op weg met deze #10 snelle Instagram tips! 

Instagram_tips

Lees verder

415 miljoen LinkedIn gebruikers, wat maakt jou bijzonder?

16-mei-2016 17:58:24 Topics: Social media, LinkedIn

Onderzoek wijst uit dat iemand in 8 seconden bepaalt om jou LinkedIn profiel verder te lezen of juist niet. De vraag is dus: maak jij de juiste indruk?

linkedin_blog.jpg

Lees verder

Weet je wel zeker dat je een like, deel en win actie wil opzetten?

2-mei-2016 16:11:37 Topics: Social media, Facebook

Like_share_and_win_contest.jpg

Like, deel en win acties, soms staat je tijdlijn er vol mee. Maar waarom eigenlijk? Wat willen die bedrijven daarmee bereiken? En is het nog wel effectief? Het levert namelijk een flink aantal gelukszoekers op, en heel veel irritaties! 

Lees verder

Communiceer met je klanten via social media in 3 stappen

18-apr-2016 16:30:44 Topics: Social media, Twitter, Facebook, Succesfactoren

Onmisbaar, noodzakelijk en essentieel: Social Media Kanalensocial media. 88% van alle bedrijven op aarde gebruiken het, maar hoeveel van die bedrijven zijn actief? Weinig. Hoeveel bedrijven gebruiken social media naar behoren? Nog minder. Wees niet een van hen, dit kost je namelijk klanten. Met deze blog geef ik je een aantal kritische succesfactoren die je een stapje verder helpen. Ik richt mij daarbij niet alleen op frequentie van social media posts, maar ook op inhoud, handige tips en betrokkenheid.

Lees verder

Weet je zeker dat je dit niet leuk vindt?

11-apr-2016 14:00:00 Topics: Social media

guilty_pleasure.jpgJe grootste guilty pleasures op social media op een rij! 

 

Lees verder

Hoort Snapchat al thuis in jouw social media strategie?

14-mrt-2016 14:10:41 Topics: Social media, Snapchat

Digital_Masters_Snapchat.jpgSnapchat heeft zich in 4 jaar tijd stevig gepositioneerd tussen de andere social media grootmachten. Met 200 miljoen maandelijkse gebruikers die dagelijks 400 miljoen foto’s en video’s (snaps) delen met vrienden, is het een social media kanaal die je simpelweg niet meer kan negeren.

Lees verder

Gebruik privé social media van werknemers in je online marketing! 4 redenen.

5-feb-2016 14:28:53 Topics: Social media, Twitter, Marketing, Visie, Facebook, posting, marketing strategie

masterclass-social-media-strategie.pngStiekem heb je vast al eens bedacht dat de privé Facebook, Twitter en LinkedIn van je medewerkers goed van pas zouden kunnen komen in je online marketingstrategie. Maar hoe stel je dit tactisch voor? In deze blog lees je 4 redenen waarom je nú serieus werk moet maken van de de social media-betrokkenheid van werknemers bij je bedrijf, en hoe je ze hiervan overtuigt!

Lees verder

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates