Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

8 nuttige tips voor het uitbreiden van jouw social media reach

8-mei-2017 13:14:00 Topics: Social media, Twitter, Content marketing, Facebook, LinkedIn

8 nuttige tips voor het uitbreiden van jouw  social media reach

Het uiteindelijke doel van Social Media? Meestal is dat het binnenhalen van nieuwe klanten.

Om van je social media een bron van nieuwe klanten te maken moet je eerst zorgen dat men je hoort! Dit betekent dat je likes, volgers en delers moet verzamelen op Facebook, Twitter, LinkedIn en andere Social Media kanalen. Want: hoe meer volgers, likes en delers je hebt, hoe groter je bereik is. En hoe meer mensen je horen, hoe groter de kans dat daar iemand tussen zit die jij kan helpen!

Voordat je dus nieuwe klanten via Social Media kunt krijgen, moet je voor bereik zorgen. En dus voor volgers!

Lees verder

Communiceer met je klanten via social media in 3 stappen

18-apr-2016 16:30:44 Topics: Social media, Twitter, Facebook, Succesfactoren

Onmisbaar, noodzakelijk en essentieel: Social Media Kanalensocial media. 88% van alle bedrijven op aarde gebruiken het, maar hoeveel van die bedrijven zijn actief? Weinig. Hoeveel bedrijven gebruiken social media naar behoren? Nog minder. Wees niet een van hen, dit kost je namelijk klanten. Met deze blog geef ik je een aantal kritische succesfactoren die je een stapje verder helpen. Ik richt mij daarbij niet alleen op frequentie van social media posts, maar ook op inhoud, handige tips en betrokkenheid.

Lees verder

Gebruik privé social media van werknemers in je online marketing! 4 redenen.

5-feb-2016 14:28:53 Topics: Social media, Twitter, Marketing, Visie, Facebook, posting, marketing strategie

masterclass-social-media-strategie.pngStiekem heb je vast al eens bedacht dat de privé Facebook, Twitter en LinkedIn van je medewerkers goed van pas zouden kunnen komen in je online marketingstrategie. Maar hoe stel je dit tactisch voor? In deze blog lees je 4 redenen waarom je nú serieus werk moet maken van de de social media-betrokkenheid van werknemers bij je bedrijf, en hoe je ze hiervan overtuigt!

Lees verder

Verdubbel je volgers op Twitter, 3 simpele stappen

17-nov-2015 9:30:00 Topics: Twitter, goede tweets, verdubbel je volgers

  • Het is nog steeds belangrijk, het hebben van veel volgers op Twitter. verdubbel twitter volgers.pngEn wat net zo belangrijk is, is de kwaliteit van die volgers. Iedereen kan volgers kopen. In de praktijk blijkt echter dat je daar helemaal niks aan hebt. Waar het om gaat is: organisch gegroeid bereik. Geen kas komkommers, geen water in een jasje, maar kromme jongens van de kouwe grond. Die hebben moeten werken om boven te komen! Oftewel, voor meer volgers moet je moeite doen, en geduld hebben.

 

Lees verder

10 Tips voor het gebruik van Social Media

3-aug-2015 10:00:00 Topics: Social media, Twitter, Digitale strategie, Facebook

Social media is niet meer weg te denken uit je bedrijfsvoering. Uit onderzoek is gebleken dat al meer dan de helft van de ondernemers social media gebruikt. In de meeste gevallen wordt het gebruikt om meer potentiele klanten te bereiken of naamsbekendheid te genereren. De voordelen van social media worden steeds vaker erkend en de toetredingsdrempel is erg laag. Door het stijgende aantal bedrijven dat social media inzet om marketingdoelstellingen te behalen, stijgt ook de vraag naar regels en handleidingen voor het gebruik ervan. Zo blijkt ook dat maar éénderde van de ondernemers een beleid of strategie heeft opgesteld voor social media. Hoe gebruik je de verschillende netwerken zo dat ze daadwerkelijk waardevol worden voor jouw bedrijf?

Hieronder 10 tips voor het gebruik van social media:

Social Media

 

Lees verder

9 gratis tools om je social media te analyseren

29-jun-2015 8:30:00 Topics: Social media, Twitter, Rendement, Pinterest, Facebook

Wil je weten wat wel en niet werkt op social media?

Mond-tot-mond reclame is erg krachtig. Door het vertrouwen van je publiek te verdienen vergroot je de kans dat ze je producten of diensten willen aanbevelen bij hun vrienden. Waarschijnlijk heb je al Facebook, Twitter of een ander platform in gebruik om verbinding en wellicht zelfs thought leadership te creeren in jouw (online) omgeving. Analysetools voor social media kunnen je helpen om gevoel te krijgen bij hoe goed je social media marketing inspanningen renderen én bij het vinden van punten die voor verbetering vatbaar zijn. 

Afbeeldingsresultaat voor social media tools free

Lees verder

De beste marketing en social media-campagnes van 2014

10-dec-2014 21:45:00 Topics: Social media, Inbound marketing, Twitter, Digitale strategie, Marketing

de-beste-campagnes-van-2014

 

Het is die tijd van het jaar. We kijken terug en blikken vooruit. Omdat we graag lijstjes maken en ook omdat we het heerlijk vinden om alles nog eens op een rijtje te hebben. Wat zijn de beste campagnes van 2014?

Lees verder

Hoe werkt Twitter? 15 Tips waarmee je een Twitterexpert wordt!

13-okt-2014 8:41:00 Topics: Social media, Twitter

Geef het maar toe. Soms ziet je Twitterleven er wat rommelig uit. Je volgt honderden mensen - misschien wel duizenden. Om dan je tijdlijn goed in de gaten te houden en de nuttige tweets eruit te pikken is bijna net zo moeilijk als het juist voorspellen van wat de aandelenkoersen morgen gaan doen. 

 

Hoe breng je weer wat structuur in je Twitterleven? Hoe werkt Twitter optimaal voor je als je zoveel mensen volgt en zoveel volgers hebt? Hoe ontstijg je de verwarring, kom je los van de complexiteit en groei je uit tot een Twitterexpert?

In deze blog krijg je 15 Twitter trucs die je helpen om weer overzicht te creëren in de chaos die Twitter kan zijn. En bovenal helpt het je nuttige informatie te halen uit dat wat de twitteraars je allemaal willen vertellen!

Plaatje_0_tweets_volgers_volgend

Lees verder

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates