Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

Meer rendement op je online marketing!

2-nov-2014 22:54:00 Topics: Inbound marketing, Vindbaarheid website, Hubspot, Rendement

Marketing: er wordt al meer dan 200 jaar over geschreven. Marketeers praten en schrijven graag en veel. En vooral met, voor en over elkaar. Dat doen wij bij Digital Masters anders. Wij DOEN vooral en spreken daarmee de ondernemers die weten wat ze willen, aan. Slimmer zaken doen is ONLINE marketing serieus nemen en omzet verhogen door na te denken voordat je wat doet. Dus: geen moeilijke vaktermen maar begrijpelijke informatie gericht op rendement en praktische inzetbaarheid van online middelen voor je marketing. Strategie! Daar gaat-ie, mijn eerste blog voor Digital Masters!
inbound_marketing_vs_traditional_marketing
Lees verder

9 Tips om de vindbaarheid van je website te verbeteren (SEO)

2-jul-2014 22:38:00 Topics: Vindbaarheid website

Zoekmachines, SEO, moeilijk, moeilijk

Wat moet ik doen om te zorgen dat mijn website gevonden wordt? Alles draait om SEO wordt er wel gezegd, maar moeten er dan flinke budgetten tegenaan gegooid worden om advertenties te kopen? AdWords, PPC, etc.? Of kan het ook anders … ?

Het zal je niet verbazen dat het antwoord op die laatste vraag ‘ja’ is. Alleen begint het dan wel bij de vraag waar Google naar kijkt in het bepalen van de ranking van zoekresultaten. Je weet zelf wel dat als je de naam van je bedrijf als zoekterm intikt, de site van je bedrijf veelal vrij hoog in de zoekresultaten komt te staan. Vaak zal je potentiële klant echter niet de naam van bedrijf intikken, bijvoorbeeld omdat hij niet weet dat je een oplossing voor zijn probleem hebt. Hoe kan je site dan toch goed scoren in de ranking?

Zoekresultaten_Digital_Masters

Lees verder

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates