Blog

Onze blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met jouw digitale strategie. Dat kan social media zijn. Of inbound marketing. Of websites. Of over een combinatie ervan. We hebben recent een heel aantal blogs opgeruimd en beginnen opnieuw. Deel, reageer, stel je vragen. We love to hear from u!

Gebruik privé social media van werknemers in je online marketing! 4 redenen.

5-feb-2016 14:28:53 Topics: Social media, Twitter, Marketing, Visie, Facebook, posting, marketing strategie

masterclass-social-media-strategie.pngStiekem heb je vast al eens bedacht dat de privé Facebook, Twitter en LinkedIn van je medewerkers goed van pas zouden kunnen komen in je online marketingstrategie. Maar hoe stel je dit tactisch voor? In deze blog lees je 4 redenen waarom je nú serieus werk moet maken van de de social media-betrokkenheid van werknemers bij je bedrijf, en hoe je ze hiervan overtuigt!

Lees verder

Waarom digitalisering van je bedrijf een must is!

2-sep-2015 8:30:00 Topics: Digitale strategie, Visie, digitalisering

 

Ruim 10 jaar geleden leek er nog weinig verband te bestaan tussen groei van een bedrijf en de mate van digitalisering[1]. De benodigde digitale kennis kon eenvoudig extern worden verkregen en men kon gewoon doorgaan op de ‘oude weg’.  Dat is echter veranderd. Vandaag de dag kan een gebrek aan digitalisering, waaronder digitale marketing, leiden tot stilstand en gezonde bedrijven leggen het zelfs af tegen concurrenten die digitale marketing wel goed weten in te zetten[2].

Lees verder

Digitale Strategie: Do you know where you need to be tomorrow?

24-nov-2014 13:12:00 Topics: Digitale strategie, Visie

Iedere Ondernemer, ieder bedrijf, iedere stichting heeft een missie, een reden om te bestaan, een droom om te realiseren. Dat kan van alles zijn. Van het verbeteren van de wereld, ver weg of dichtbij, het helpen van zieke kinderen, het coachen van mensen of bedrijven, het beste restaurant van de (wijde) omgeving zijn, of zelfs je pensioen veilig stellen. Na de missie is het zaak om concreet te worden. Door doelen te formuleren. Hoe concreter het doel, hoe beter we kunnen inzetten om dit te behalen.

A_goal_is_a_dream_with_a_deadline

Lees verder

Recente blogs

Schrijf je in voor e-mail updates