Wie Wil Er Groot Bereik Met Een Coole Video En Het Blijkt Nog Goed Te Doen Ook
FILM EN VIDEO

film_en_video

 

Je klanten reageren altijd verrast op een film of video over jouw bedrijf. Je kunt je bedrijf stijlvol presenteren met een sfeervolle bedrijfspresentatie of commerciële videoboodschap. Je hebt groot bereik en presenteert je anders dan de concurrent. Een goede film of video vertelt het echte verhaal over jouw bedrijf of product.

Speel jezelf in de picture met een professionele video

Een Goede Video Is Jouw Goede Verhaal

Verhalen vertellen
Verhalen vertellen is zo oud als de weg naar Rome. Een film over Rome is alleen veeeeel leuker dan een stukje tekst. Combineer beiden. Verhalen blijven hangen, mooie filmpjes worden gedeeld.
Go viral
Je kent ze wel, die filmpjes die zo vaak gedeeld worden omdat ze super zijn. Die verspreiden zich als een virus. Of iets viral wordt is behoorlijk goed te voorspellen. Het is alleen wel de vraag of je dat wilt.
Gecentreerde koptekst

En hier een aantal regels met pakkende tekst. Uiteraard in de juiste opmaak. Op basis van het stylesheet? 

Waarom een bedrijfsfilm?

De meeste bezoeker van websites die op je site een filmpje zien, klikken op 'play'. Afhankelijk van of je hem weet te boeien, zal hij het filmpje uitkijken. Je bezoeker blijft langer op je website hangen en zal meer gemotiveerd zijn om verder te lezen en te klikken. En dat is wat je wil!

Zelf doen?
Het neefje die steeds zelfgemaakte coole filmpjes op zijn timeline zet kán een pro-in- de-dop zijn. Overtuig jezelf ervan dat je met een echte professionel werkt, en dat het resultaat de uitstraling heeft die je wilt. Stuur je neefje op cursus of huur een pro in. Wees kritisch!  
Acteurs of je medewerkers?
Het is wel een beetje afhankelijk van je onderwerp maar blijf bij voorkeur authentiek. Vraag die vlotte collega te vertellen. Acteurs hebben nou eenmaal een ander vak dan het jouwe. Te veel “uhhh” werkt dan wel weer uhhhh .... niet.
Animatie of IRL
Of je je filmpje laat animeren – tekenen – of in het echte leven filmt, is helemaal afhankelijk van je onderwerp, je doelgroep, je smaak: van jou. Het verbaast je natuurlijk niet dat Defensie lekker aan boord van die übercoole onderzeeër filmt en geen animatie hiervoor gebruikt. 

 


 

op_de_set

Heel veel werk?

We draaien er niet omheen – doen we namelijk nooit: een goede bedrijfsfilm kost tijd en geld. Het kan namelijk makkelijk misgaan. Je wilt wel dat alles superprofi is. Net als jij. Je kan het zo gek maken als je wilt, maar met professionals doorloop je een strak proces en dat houdt het leuk en zorgt voor een top resultaat.

1- Briefing en script
Tijdens de briefing spelen je doelgroep, je verhaal en je doelen de hoofdrol. Geef je je wensen aan, kijken we naar je stijlwensen. Je ontvangt op basis hiervan het script. Na je goedkeuring van het script, kunnen de opnames beginnen.
2- Opnames en montage
Opnames worden zo efficiënt mogelijk ingepland. Dat scheelt tijd en houdt de kosten in de hand. Alle details vind je terug in het draaiboek. Na het filmen is het tijd voor de montage. Kiezen van de juiste scenes, toevoegen van muziek en voice-overs. Ben jij tevreden, dan is het klaar.
3- Go live!
Go wild. Go live. Go viral. Zorg dat zoveel mogelijk mensen je film zien. Je verhaal delen. Plaats je video  op je website. Vertel het op Facebook, LinkedIn, Twitter. Zet je verhaal in je YouTube-kanaal. En meet wat je bezoekers ermee doen.

 


 

Hoe Marketing Meesters je helpt

Na het lezen en kijken naar het filmpje hierboven weet je het zeker, jij wilt ook je verhaal in bewegend beeld. Je weet al precies voor wie. Met welke boodschap je je kijker op een ongekende manier je verhaal vertelt. Camera ready?

 

de_kanjers_van_zcene

Projectleiding
Bij het maken van een bedrijfsfilm, het vertalen van je verhaal in beelden, komt heel wat kijken. In iedere fase van het maken van je productie, moet je communicatieboodschap en je stijl bewaakt worden. Daar heb je ervaren projectleiding voor nodig. Guess what? Precies, doen we al jaren.
Zcene Moving Media
Met trots stellen we hier een trouwe en zeer professionele partner voor: Zcene. De dames en heren van Zcene maken prachtige producties. Je zag er hierboven al eentje. We kennen elkaar al een tijdje en hebben met elkaar  bijvoorbeeld bij de Belastingdienst een grote productie gedaan.
Het adresboekje
In de mediawereld is het belangrijk wie je allemaal kent. De juiste stemmen. De goede locaties. De medewerking van mensen waarvan je het nooit had bedacht. Wij wel. Dat doen we al jaren. Van bekende DJ's en topanimatoren tot de gekste locaties. You name it!

 


 

Hoe leg je zoiets ingewikkelds als een enterprise portal uit? Aan mensen die gewoon hun werk willen doen en niet lastig gevallen willen worden met moeilijke ICT. Met een video die boeiend genoeg is om de aandacht vast te houden, en een helderheid die geen vragen opleverde maar enthousiaste reacties. “Wanneer komt die portal?”.
 

arjen_labee_is_tevreden_klant_van_digital_masters

Arjan Labee

Teammanager Belastingdienst