Maak Van Je Webbezoekers Terugkerende Klanten
INBOUND MARKETING

inbound-marketing

Old school marketing is .. old school. Mensen zijn het zat. Commercials zappen we door. Foldertjes gooien we weg. Nieuwsbrieven gaan de digitale prullenbak in. Wat werkt dan nog wel? Inbound marketing. Zorg voor waardevolle content waar je webbezoekers echt wat aan hebben. Help ze met hun aankoop. Je wordt dankbaar beloond. 
 
Inbound Marketing is de meest effectieve manier van je online business runnen

Inbound Marketing, Waar Je Klanten En Jij Blij Van Wordt

Stop met verkopen

We willen niet meer onderbroken worden. Geen reclames tussen films door. Geen folders tussen je belangrijke post. Geen belletjes met prachtige aanbiedingen waar je niet op zit te wachten...  

Help met aankopen

We willen antwoord op onze vragen. Wanneer wíj die vraag stellen. Op een moment wat ons goed uitkomt. En de meeste vragen stellen we online aan Google. Maar hoe geef jij als bedrijf nu precies op dat moment het juiste antwoord?  

Love Inbound!

Je klanten houden van informatie op maat. Omdat ze precies het goede antwoord kregen via Google. Te vinden op jouw website! Dat is inbound marketing in het kort. En klanten, die houden van inbound marketing!  

Wat is inbound marketing?

Inbound marketing is de beste manier om van webbezoekers leads te maken, van leads nieuwe klanten, en van je klanten je beste (online) ambassadeurs. Klinkt te mooi om waar te zijn? We hebben goed nieuws: het werkt. Ook voor jouw organisatie, van eenmanszaak tot multinational. 

de_juiste_content_op_de_juiste_plaat_en_op_tijd_daar_houden_mensen_van
Content op maat

Adviseer je klant bij zijn aankoop met informatie op maat. Geef hem via blogs en social media gratis bruikbare informatie. Precies op tijd.

Multichannel

Wees daar waar je klanten zijn. Google. Social media. Blogs. Inbound marketing is van nature multichannel omdat mensen verschillende kanalen gebruiken. 

Respect voor tijd

Onderbreek mensen niet met advertenties , maar beantwoord de vragen die mensen stellen met informatie precies op tijd waar men echt wat aan heeft. Dat is het hart van inbound marketing. 

 


 

 
 
inbound_marketing_werkt_in_je_salesfunnel

Inbound methodiek

Het blijkt dat inbound marketing de meest effectieve manier van online marketing is. Dit wordt sinds 2006 onderzocht en het succes groeit in dit digitale tijdperk waarin wij massaal online zijn. Door je content te stroomlijnen op de behoefte van je klanten, ben je aantrekkelijk (ATTRACT) en genereer je gericht verkeer op je website.

Attract & Convert

Met blogs, social media en de juiste zoektermen vinden mensen je website. En met goede content zoals whitepapers & e-books leer je je leads pas echt kennen. En zij jou.

Close & Delight

Wanneer iemand zich goed geholpen voelt en zich zélf kan overtuigen van jouw product of dienst, dan heb je een hogere kans dat je lead klant wordt. En wat doen blije klanten?

Marketing & sales

Blije klanten vertellen het goede nieuws door. In bovenstaande infographic zie je dat marketing & sales van nature in elkaar overlopen. Mensen houden van goede content, en delen dat graag.

 


 

Hoe Marketing Meesters jou helpen

Overtuigd van inbound marketing? Doe een workshop XL, dan leren we je de ins & outs. Interesse? Kom naar een mini masterclass. Of maak een afspraak, dan leggen we je de wondere wereld van digitale marketing uit. Come on board!

Schrijf je meteen in voor een GRATIS mini Masterclass Inbound Marketing. 

Schrijf je gratis in!

inbound-marketing-laat-jouw-business-groeien
Masterclass Inbound Marketing

Wil je net als wij Master Inbound Marketing worden? Boek dan een Masterclass. Inbound in 1 dag. Klik verder!

Advies op maat

Wil je 'om', van old school marketing naar inbound marketing? We helpen je met de voorbereiding, planning, eventuele softwarekeuze en de uitvoering. 

Hubspot

Klaar voor een stapje verder? Kies dan voor het nummer 1 platform in de wereld van inbound marketing. Marketing Meesters is official Hubspot partner.

 


 

Digital_Masters_en_inbound_marketing,_stop_met_verkopen,_help_met_aankopen