Masterclass
Marketing Automation & Software

marketing automation masterclass.jpg

Waarom is marketing automation zo belangrijk?

Marketing automation is het door software automatiseren van online marketingactiviteiten die je anders handmatig zou doen, zoals het versturen van e-mails, onderhouden van je social media en allerlei acties die voortkomen uit het gedrag van je websitebezoekers.

Marketing automation is een cruciaal onderdeel van effectieve online marketing. Als je al je opvolgacties, zoals het mailen van je leads, persoonlijk uitvoert, kost dat je handenvol tijd. De kans bestaat dan ook dat je nieuwe klanten mist, doordat leads niet worden opgevolgd. Met marketing automation hoef je je hier niet druk meer over te maken!

Wat is de juiste Software?

Oké, klinkt super effectief dat marketing automation. Maar welke software is hier dan het meest geschikt voor? Er zijn er meerdere, en elke software heeft zijn voor- en nadelen. Daarom zetten wij per software de voor- en nadelen op een rijtje. Zodat jij ook hierin de juiste keuze kan maken.

Wat gaan we doen in deze masterclass? 

Na deze masterclass kan je aan de slag met het ontwikkelen van een marketing automationproces, waardoor je de conversie van leads naar klanten perfect kan stroomlijnen.

In de masterclass komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Waaruit bestaat marketing automation?
 • Wat zijn marketing automation workflows?
 • Hoe maak je een goed werkende workflow? 
 • Hoe segmenteer je je leads?
 • Strategieën voor het maken en bijhouden van je marketing workflows.  
 • Een viertal software mogelijkheden.
 

Schrijf je direct in via het formulier op deze pagina, want onze masterclasses zitten altijd snel vol!

marketing automation masterclass.png

Algemeen over onze masterclasses

Wij zorgen voor optimale interactie en veel leermomenten in onze masterclasses. Een team van zeer ervaren docenten staat voor je klaar. Je kan alles wat je leert meteen toepassen in je eigen organisatie/bedrijf. Wij zorgen in de masterclasses voor M&M's en ander lekkers, maar bovenal voor een TOPmasterclass waarmee je direct aan de slag kunt! De masterclasses worden georganiseerd bij ons op locatie in Amersfoort, van 15:00 tot 17:00 uur. 

Spelregels

 • de masterclasses zijn en blijven gratis;
 • je mag je op meerdere gratis masterclasses inschrijven;
 • inschrijven betekent dat we op je rekenen;
 • als je onverhoopt toch niet kan door ziekte, drukte of een andere reden, dan doe je je best een waardige vervanger voor jou te vinden;
 • als je geen vervanger kan vinden, dan betaal je ons € 20,-. Deze € 20,- storten wij 100% door aan Warchild. Wel graag ons tijdig informeren hierover.

M&M’s en lesmateriaal

Marketing Automation Software Uiteraard zorgen we tijdens de masterclasses voor koffie, thee en wat lekkers. Daarnaast krijg je alle sheets en werkbladen mee naar huis, waardoor je ze als tools kan gebruiken om verder mee aan het werk te gaan! 

Deel dit op: Facebook Twitter LinkedIn Google+ Mail