Masterclass Marketing en Sales Samenwerking
Marketing & Sales staan samen sterker

Sales Marketing Smarketing

Smarketing, de truc voor groei!

sales marketing smarketing.jpgDe term smarketing is een samentrekking van Sales en Marketing en gaat over de communicatie en samenwerking tussen deze teams. Het doel van smarketing is om meetbare doelen te hebben zodat sales en marketing optimaal met elkaar samenwerken en beide teams optimaal presteren. 
 
Organisaties die smarketing toepassen, zien een groei van 20% van hun omzet tegemoet. 

 

Is deze masterclass iets voor jou? 

Voor iedereen die in sales of marketing (of beiden) werkzaam is, is deze masterclass een absolute aanrader. Organisaties waar we smarketing hebben geïntroduceerd, zien zowel de kwaliteit van leads als het marketing- en salesproces sterk verbeteren. 

In deze masterclass smarketing gaan we in op:

  • wat is smarketing en waarom is het een kritisch proces in je organisatie?
  • hoe pas je het smarketingproces toe?
  • wat zijn de valkuilen en hoe voorkom je die
  • hoe stel je gezamenlijke doelen op
  • hoe kan marketing de salesafdeling helpen

Schrijf je direct in via het formulier op deze pagina, want onze masterclasses zitten altijd snel vol!

Sales online verkoop marketing.jpg

Algemeen over onze masterclasses

Wij zorgen voor optimale interactie en veel leermomenten in onze masterclasses. Een team van zeer ervaren docenten staat voor je klaar. Je kan alles wat je leert meteen toepassen in je eigen organisatie/bedrijf. Wij zorgen in de masterclasses voor M&M's en ander lekkers, maar bovenal voor een TOPmasterclass waarmee je direct aan de slag kunt! De masterclasses worden georganiseerd bij ons op locatie in Amersfoort, van 15:00 tot 17:00 uur. 

Spelregels

  • de masterclasses zijn en blijven gratis;
  • je mag je op meerdere gratis masterclasses inschrijven;
  • inschrijven betekent dat we op je rekenen;
  • als je onverhoopt toch niet kan door ziekte, drukte of een andere reden, dan doe je je best een waardige vervanger voor jou te vinden;
  • als je geen vervanger kan vinden, dan betaal je ons € 20,-. Deze € 20,- storten wij 100% door aan Warchild. Wel graag ons tijdig informeren hierover. 

M&M’s en lesmateriaal

sales online marketing smarketing.jpgUiteraard zorgen we tijdens de masterclasses voor koffie, thee en wat lekkers. Daarnaast krijg je alle sheets en werkbladen mee naar huis, waardoor je ze als tools kan gebruiken om verder mee aan het werk te gaan!

Deel dit op: Facebook Twitter LinkedIn Google+ Mail