Korte sessies, kleine investering, maximaal resultaat
Boost your business!

Marketing en Social Media Shorties - voor wie snel resultaat wil

Speciaal voor iedereen die online succesvol wil zijn en snel resultaat wil, hebben we de Marketing en Social Media Shorties. Korte sessies waarin we ingaan op wat jij nodig hebt om online nieuwe klanten te vinden. 

Als ondernemer of marketeer heb je steeds meer ballen in de lucht te houden als het gaat om online marketing. Dan verandert de wereld om ons heen ook nog eens snel en elke dag krijg je er nieuwe uitdagingen bij. Je wilt graag een top website, goede social media, maar vooral dat al deze kanalen leiden tot nieuwe business. Precies daarvoor hebben we de Shorties bedacht.   

Een Shortie bestaat uit een ochtend of een middag waarin we samen met en voor jou aan het werk gaan. De Shorties zorgen ervoor dat je nog succesvoller wordt in je online marketing. Iedere Shortie is op maat gemaakt. Hieronder vind je tal van voorbeelden van Shorties die als inspiratie kunnen dienen. 

Marketing Shorties
Social Media Shorties
Bestellen van Shorties

marketing-shorties-voor-snel-resultaat.png

Marketing Shorties

Traditionele marketing tactieken blijken steeds minder goed te werken. Advertenties, foldertjes, flyers en zelfs veel email nieuwsbrieven belanden steeds sneller in de prullenbak. Goed uitgevoerde online marketing werkt wel, en niet alleen voor hele grote organisaties. Ook als ZZP’er of DGA kan je online marketing enorm succesvol zijn, zonder er de hele dag aan kwijt te zijn.

Hieronder zie je een heel aantal Shorties waarvan je wellicht meteen denkt, “Ja die wil ik!”. Maar misschien heb je een heel andere vraag. Top! Want Shorties zijn altijd op maat en worden precies op jouw vraag afgestemd.   
 

SUPER SNEL AAN DE SLAG
MET MAXIMAAL RESULTAAT
 

Online Strategie Shortie
Je hebt een website, social media, schrijft e-mails aan je leads, maar hoe hangt alles samen? In de Online Marketing Shortie gaan we in op jouw online marketing strategie. Dat start met de vraag, “hoeveel online leads wil je maandelijks?” Dan gaan we vanuit dat doel de strategie met je invullen; wat betekent dat voor je website, je social media, wat moet je wel doen, en wat niet. Aan het eind van deze Shortie heb je een uitgewerkte Online strategie.    

Website Optimalisatie Shortie
Je hebt een website maar twijfelt of die wel precies is wat je klanten graag willen zien. Je wilt een nieuwe vormgeving maar hoe dan? Een goede website werkt als een magneet en dat is precies wat we in de Website Optimalisatie Shortie doen: van jouw website een magneet maken.

SEO Shortie
SEO – seach engine optimisation – hoor je wellicht veel en vaak maar hoe werkt dat? Is dat iets voor specialisten of kan je dat zelf ook? Ja! Wij laten je zien hoe je SEO eenvoudig maar goed aanpakt. Wat wel te doen en wat niet. In korte tijd heb jij een voor je klanten geweldig goed vindbare website!

In 1 ochtend of middag DIRECT
een meetbaar resultaat


Buyer Persona Shortie

Het maken van persona’s of buyer persona’s is een nauwkeurig en veelal tijdrovende klus. Wij hebben een speciale aanpak ontwikkeld waarmee je in een (1) Shortie 2 buyer persona’s volledig en professioneel uitwerkt. Klaar om direct te gebruiken in al je communicatie, online en offline.

Buyers Journey Shortie
Hoe komt een bezoeker op je website en hoe wandelt hij vervolgens door je website? Welke informatie verwacht hij op welk moment aan te treffen? Welke informatie heeft hij nodig om tot een aankoopbeslissing te komen? Dat zijn allemaal vragen die we beantwoorden en vertalen naar je online kanalen tijdens de buyers journey Shortie. 

Contentstrategie Shortie
Om een goede contentstrategie te ontwikkelen, moet je content maken. Dat klinkt simpel, maar hoe doe je dat? In de contentstrategie shortie gaan we in op precies die content die jouw toekomstige klanten willen vinden en hoe je die content makkelijk maakt. We vullen een contentkalender in en richten het contentproces in.marketing-succes-voor-iedereen.png

Content Journey Shortie
Onderdeel van de contentstrategie is de content journey. Op basis van de informatiebehoefte van je buyer persona’s gaan we in detail kijken welke informatie hoort bij welk moment – touch point – van het website en social media proces van je toekomstige klant.

Inbound Marketing Basics Shortie
Inbound marketing is het moderne marketing antwoord op de vraag van iedereen die online is. Geen reclames maar marketing-uitingen die gewaardeerd worden. In het Engels wordt het mooi verwoord: “don’t beg or buy your way in, earn it”. Ofwel, hoe verdien je de aandacht van je aanstaande klanten online. Daar gaat deze Shortie over.

Bestel hier je shortie!

Inbound Strategie Shortie
Jij weet wat inbound marketing is, maar wat is de juiste inbound strategie? Moet je daarvoor dure tooling aanschaffen of kan het ook met je bestaande website? Een strategie maken hoeft echt geen weken te duren. In deze Shortie gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat jij na afloop een inbound strategie hebt, waarmee je meteen aan de slag kan.

Dokter HubSpot Shortie
Als je HubSpot gebruiker bent, dan weet je precies hoeveel bezoekers, leads en klanten er op je website komen. Hoe ze je gevonden hebben en wat de conversie getallen zijn. HubSpot is een fantastische tool maar haal jij eruit wat er allemaal in zit? Daarvoor is deze Shortie. Samen gaan we in jouw portal kijken wat er goed gaat, waar je kunt verbeteren en hoe dat te realiseren.

"Precies waar we naar op zoek waren, fantastisch!"


Blog Shortie

Ben je een geboren auteur of is schrijven juist iets dat je graag voor je uit schuift? Dat snappen wij als geen ander. We weten hoe je, ondanks een volle agenda, toch iedere week een prima nieuw blog gepubliceerd krijgt. Dat vertellen we je in deze Shortie. Wat is de perfecte blog, welke blogs worden geheid gelezen, hoe zorg je steeds voor vernieuwing?

Whitepaper Shortie
Schrijven zit je in het bloed, maar een whitepaper schrijven komt wel erg dicht in de buurt van boekenschrijverij en dat blijkt een vak apart. Herken je dat gevoel? Marketing Meesters zijn ervaren schrijvers van artikelen, boeken en whitepapers. We weten hoe je stap voor stap snel een professionele publicatie online krijgt. In deze Shortie leggen we je precies dat uit! 

SPECIAL MARKETING SHORTIE
Je hebt specifieke vragen, wilt bijgepraat worden over de toekomst van marketing, wilt hands-on aan de slag met al die social media berichten of … Vertel het ons en wij vullen voor jou de Shortie in. Op maat gemaakt. Ook de bestaande Shorties zijn altijd persoonlijk en op maat. Deze Shortie stel jij samen en wij zorgen voor jouw resultaat.

social-media-shorties.png

Social Media Shorties

Social media neemt een speciale rol in binnen het online marketing speelveld. Social media expert wordt je niet in een week maar je kan wel in korte tijd leren hoe je optimaal gebruik maakt van Facebook, Twitter, Google+ en alle andere social media die er beschikbaar zijn. Via het sociale web kan je je bekendheid vergroten en zo meer omzet genereren. In de Social Media Shorties gaan we juist híer op in, hoe social media in je voordeel gaat werken zonder een aanslag op je agenda te plegen.

Social Media Strategie Shortie
Hoe zet je het beste je social media kanalen in. Wanneer moet je posten? Zijn jouw potentiële klanten typische Twitteraars of juist LinkedIn-gebruikers of beide? Kortom, hoe richt je je social media pijlen zo, dat social media gaan zorgen voor meer naamsbekendheid en klanten? Daar gaan we in deze Shortie mee aan het werk.

Inrichten Social Media Shortie
Je hebt je social media strategie bepaald en nu gaat het gebeuren! Je gaat je bij nieuwe social media kanalen aanmelden of je bestaande kanalen optimaliseren. Wat is de perfecte foto, bio-tekst, achtergrond en alle verdere instellingen? De inrichting van je social media is van doorslaggevend belang voor social succes en dat gaan we regelen in deze Shortie.

Social media inplannen 
in 1 ochtend of middag
helemaal geregeld.


Social Selling Shortie
Social selling betekent in goed Nederlands: verkopen via social media. Voor ieder persoon en ieder bedrijf is het mogelijk te verkopen via social media. Maar hoe pak je dat dan aan? Moet je daarvoor de gehele dag met social media bezig zijn? Nee, gelukkig niet. Hoe dan wel? Dat vertellen we je in deze Shortie en we gaan met je aan de slag zodat je meteen kan beginnen met social sellen!

Publiceren op Social Media Shortie
Verschillende social media stellen verschillende eisen aan content. Wat schrijf je op Facebook nou wel, en wat op Twitter niet? Hoe zorg je ervoor dat je niet continue nieuwe berichtjes hoeft te plaatsen en toch steeds je publiek van leuke en interessante berichten blijft voorzien? Die vragen gaan we in deze Shortie gaan beantwoorden!social-media-succes.png

Facebook Page Shortie
Hoe zet je een professionele Facebook Page op? Wat plaats je wel en wat niet? Hoe moet je al die verschillende instellingen invullen. Het resultaat van deze Shortie is een volledig ingerichte en op je doelgroep en/of persona gerichte Facebook Page.

Twitter Shortie
Een Twitter account is zo aangemaakt. Maar weet je wat het verschil is tussen een Twitter account en een succesvol Twitter account? Tijdens deze Shortie gaan we in op de verschillende onderdelen van het inrichten van je Twitter-account en het gebruik ervan. En richten we jouw Twitter-account perfect in. 

Bestel hier je shortie!

LinkedIn Shortie
LinkedIn is een belangrijk social media platform wanneer je je in de zakelijke markt begeeft. Maar het is zeker niet het meest gebruikersvriendelijke platform. Wat is een goede LinkedIn Page? Hoe deel je daar jouw nieuws en aanbod, hoe krijg je vanuit LinkedIn (meer) bezoekers op je website? Precies daar gaan we op in tijdens deze Shortie.  

Instagram & Pinterest & Snapchat Shortie
Social media, mensen, filmpjes en foto’s. Dat is in het kort het succes achter social media kanalen als Instragram en Pinterest. En Snapchat is een speciale variant. Wanneer en hoe zet je deze kanalen in? Wat mag wel – copyright technisch bijvoorbeeld – en wat niet? Wat vinden je klanten leuk en wat levert jou dat op? Dat vormt de inhoud van deze Shortie!

Social Media Analyse Shortie
Social media analyse is belangrijk! Want juist in deze tijd kunnen we alles meten en achterhalen. Wat de betekenis is van al deze getallen en hoe je die gebruikt is van belang voor marketingactiviteiten en ander communicatiebeleid. Deze Shortie laat de belangrijkste tools zien, hoe je gegevens waardeert en hoe je zonder veel investering in tijd en €’s toch maximaal resultaat krijgt.

Meten is weten
ook voor social media.  
In een dagdeel ben je
helemaal op de hoogte! 


Social media roadmap Shortie

Marketing Meesters ontwikkelde alweer een tijdje geleden de Social Media Roadmap. Sindsdien is deze tool al honderden keren gedownload van onze website. De Social Media Roadmap laat zien waar je staat in je social media activiteiten en waar je in de toekomst wilt zijn. Hoe de SMR werkt en hoe je deze toepast in je social media strategie leggen we in deze Shortie uit!

SPECIAL SOCIAL MEDIA SHORTIE
Je hebt een eigen set aan vragen, wilt weten waar je wel en niet op moet inzetten op social media, wilt gewoon aan het werk maar graag een social pro aan je zijde, … Vertel het ons en wij vullen voor jou de Shortie in, op maat gemaakt. Ook de bestaande Shorties zijn altijd persoonlijk en op maat, deze Shortie stel jij samen en wij zorgen voor jouw succes.

Bestel hier je shortie!

Bestellen van Shorties

De prijzen van Shorties zijn duidelijk, overzichtelijk, net als de Shorties zelf. We vinden het belangrijk dat het helder is wat je betaalt en wat je daarvoor krijgt:

  • Een kennis- en/of werksessie van een ochtend of een middag
  • Door ons voorbereid, op maat voor jouw organisatie
  • Speciaal voor jou en/of jouw team
  • Waarin we zoveel mogelijk resultaat bereiken in korte tijd 


Je kan een Shortie eenmalig afnemen of als pakket bij ons bestellen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Klik, bestel en tot snel! 

 

Bestel hier jouw shortie!

 

 
IMG_Martin_rond.jpg

Stel Martin over de Shorties een vraag