Volg onze Masterclass

Inbound Marketing in 1 dag

masterclass-inbound-marketing

Old school marketing is niet meer van deze tijd. Wij zijn het zat om onderbroken te worden. Door commercials - die zappen we door. Door foldertjes - die gooien we weg. Door nieuwsbrieven - gaan de digitale prullenbak in. Wat wel werkt is Inbound marketing! Dat is marketing waarvan je niet door hebt dat het marketing is. Je zoekt, je vindt en je koopt.

Maak je onderneming of merk magnetisch. Inbound marketing is de beste manier om van webbezoekers klanten te maken, en van je klanten je beste (online) ambassadeurs. Dus:

Maak van je webbezoekers terugkerende klanten en volg onze Digital-Masterclass Inbound Marketing!

 


 

Inbound Marketing Kennis Die Je Direct Inzet

Denken en doen
In onze Masterclasses worden theorie en praktijk prettig afgewisseld. Onze programma’s zijn zo opgezet dat de dag omvliegt. En je met meer dan goede energie huiswaarts keert. Het ene moment ben je aan het luisteren, het volgende moment ben je met de nieuwe kennis aan de slag. Denken en doen versterken elkaar.
Jouw organisatie
Mogelijk zit je met meerdere verschillende organisaties in een sessie. Je bent ervan verzekerd dat jouw organisatie de volle aandacht krijgt. Door ervaringen met elkaar te delen krijg je ook weer nieuwe ideeën. Wil je dat niet? Dan verzorgen we de Masterclass Inbound Marketing speciaal voor jou. Neem contact met ons op.
Direct toepasbaar
Alles wat je in de masterclass doet, is direct toepasbaar in je eigen werkpraktijk. Je neemt je werkboek en het boek wat bij de masterclass hoort mee zodat je nog eens kan terugbladeren. En je collega’s kan meenemen in jouw ervaring. En de vragen die je nog hebt, die bewaar je voor het nazorgkwartiertje.

 


 

Master Inbound Marketing in 1 dag

Een volle dag aan de slag met inbound marketing. Marketing waar niet alleen je klanten blij van worden, jij ook. Wedden dat je vol energie de dag afsluit en de volgende dag alle nieuwe kennis meteen in de praktijk gaat brengen? We gaan in op tal van onderwerpen, en in alles staat je klant centraal en jouw resultaat voorop.

Liever een voorproefje doen? Schrijf je dan gratis in op een mini masterclass inbound marketing!

Gratis Masterclass  Inbound Marketing  

de_juiste_content_op_de_juiste_plaat_en_op_tijd_daar_houden_mensen_van
Buyer persona
Kruip in de huid van je klant. Is het een man of vrouw? Hoe zou hij kunnen heten? Welke online bronnen raadpleegt hij? Welke vragen typt hij in in Google? Een goede buyer persona zie je zo voor je. En dat helpt je met het plannen van je content. De juiste content, op tijd, op de plaats waar je klant zoekt: daar houdt je klant van!
De perfecte website
Waar voldoet de perfecte website aan? En wie bepaalt dat eigenlijk. Horen daar SEO en blogs bij? Een website bestaat uit meerdere onderdelen: vormgeving, content, SEO, promotie en onderhoud. Zet op je website alleen informatie, waar je bezoekers echt naar op zoek zijn. Een gemakkelijke navigatie is daarbij vanzelfsprekend.
Wat is inbound planning?
Is inbound planning hetzelfde als contentmarketing? Of contentstrategie? Het is een combinatie van beiden, het hoe en het wat, afgestemd op je klant. En die noemen we hier de buyer persona. Hoe interessanter de content, hoe meer bezoek. En wat interessant is, bepaalt … precies, de klant!

 


 

 

inbound_marketing_vs_traditional_marketing

Programma inbound marketing

We behandelen tal van onderwerpen in de Masterclass Social media. Het programma bevat de volgende onderdelen:

  • inbound marketing overview
  • buyer persona’s
  • wat is een magnetische website
  • het belang van blogs, SEO en social media
  • offers, landingpages en thank you pages
  • inbound planning
Inbound marketing in de praktijk
We hebben een aantal fantastische cases. Aan de hand van aansprekende voorbeelden leer je snel de theorie te vertalen naar jouw situatie.
Alle ingrediënten op een rij
Inbound marketing bestaat uit tal van onderdelen, website, blog, social media, SEO, … We behandelen alle onderwerpen deze dag.
Inbound marketing plan
Aan het einde van de dag heb je een plan om van jouw business een online hotspot te maken op basis van inbound marketing.

 


 

De kleine lettertjes

Je betaalt voor de Masterclass Inbound Marketing € 495,- all inclusive (maar exclusief btw). Na inschrijving ontvang je uiteraard een bevestiging en alle detailinformatie. Je hoeft je voor onze masterclasses niet voor te bereiden.

alles_wat_je_nodig_hebt_om_inbound_expert_te_worden
Open inschrijving
Je kan je meteen inschrijven op deze masterclass voor een zg. datum op open inschrijving. Bij 6 deelnemers gaat de masterclass door, en bij 12 deelnemers sluiten we de inschrijving. Wil je deze masterclass op maat voor je organisatie? Dat kan ook. Bel of mail ons dan prikken we meteen een datum.
Natje & droogje
Onze masterclasses worden gehouden op een rustige locatie in het midden van het land. We zijn een dag te gast bij restaurant Nikki in Amersoort. Naast koffie, thee en water, wordt er een luxe lunch geserveerd. Je kan je auto gratis parkeren en ook het OV is prettig dichtbij (max. 10 minuten lopen). 
De extra’s
Het werkboek met daarin alle sheets en werkbladen is voor jou. Daarnaast hoort bij iedere masterclass een boek waar wij voor zorgen. We bieden je ook een napraatmoment aan waarin we tijd reserveren voor de vragen die je nog hebt na onze masterclass. Dat plannen we meteen in.

 


 

   

Schrijf je hier in voor de Masterclass Inbound Marketing