GRATIS masterclasses in online marketing
Doe mee en word zelf expert in online marketing

Succesvolle online marketing: makkelijker dan je denkt!

Wie anders dan MarketingMeesters. kan jou beter vertellen hoe jij met jouw marketingstrategie meer bezoekers en klanten kan genereren? Al jaren helpen wij onze klanten om marketingstrategieën en campagnes op te zetten, waarmee zij hun business laten groeien. We delen onze kennis en ervaring graag met je onze masterclasses, waaraan je GRATIS mee kunt doen! Op deze pagina staan de masterclasses die we momenteel aanbieden.

We zien je graag aanschuiven en ontdekken wat de marketing tegenwoordig kan betekenen en hoe je dat voor jouw bedrijf of instelling voor elkaar kunt krijgen. 

get smart,
be an expert!

online marketing masterclasses.jpg

Deskundig, persoonlijk & gratis

LEER HET VAN DE EXPERTS

Onze masterclasses worden georganiseerd op de basis van Marketing Meesters, in het hart van de online marketing. De masterclasses worden dan ook gegeven door ervaren marketeers, die de praktijk goed kennen en op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen. 

DIRECT AAN DE SLAG MET JOUW MARKETINGSTRATEGIE

In de masterclasses krijg je handige tools en hand-outs die je rechtstreeks kunt inzetten om jouw online marketingstrategie te verbeteren. Hier gaan we in de masterclasses ook actief mee aan de slag! We werken in kleine groepjes, zodat er genoeg ruimte is voor vragen. Je neemt jouw opgestelde plannen mee naar huis, waardoor je direct door kunt pakken. Hoe fijn is dat!

DE MASTERCLASSES ZIJN GRATIS

En we maken het nog gezellig ook met koffie, thee en lekkers.

Masterclass Buyer Persona's & Buyer's Journey

Je buyer persona's en de buyer's journey zijn de basis voor alle activiteiten in jouw online marketingstrategie. Zie het als een personificatie van jou doelgroep. Voor een succesvolle content is het dus essentieel dat je deze goed hebt gedefinieerd. Maar hoe begin je? In deze masterclass gaan we met je aan de slag om de persona's en buyer's journey voor jouw organisatie te onderzoeken en op te stellen. 

Meer infoMasterclass Persona's en Buyer's Journey 
Masterclass Contentstrategie

Worstel jij ook met je ideeën, tijd en aanpak om goede inhoud voor jouw website en social media te ontwikkelen? Doe dan mee aan deze masterclass Contentstrategie. Content is namelijk de sleutel tot succes op ieder vlak van (online) marketing. In deze masterclass leer je een haalbare en goed geoliede contentstrategie te maken.

Meer infoMasterclass Contentstrategie
Masterclass BASICS van Online Marketing

Online Marketing gaat inbound! Inbound Marketing is marketing waar mensen van houden! Geen irritante advertenties, telefoontjes of reclames 'in your face', maar content waar jouw toekomstige klanten wél op zitten te wachten. En daardoor gaan ze je hoger waarderen dan jouw concurrenten! Klinkt mooi, hé? In deze masterclass leer je de basis van online, inbound marketing. 

Meer info

 Online marketing introductie
Masterclass Marketing voor Sales

Marketing en sales staan samen sterker. Dit noemen we ook wel smarketing. Bedrijven die de samenwerking tussen hun sales- en online marketing-afdelingen goed hebben aangepakt, zien een groei van 20% van hun omzet tegemoet. In deze masterclass leer je hoe je sales en online marketing met elkaar laat samenwerken om optimaal te presteren. 

Meer infoMarketing voor Sales masterclass 
Masterclass Marketing Automation

Marketing automation is een cruciaal onderdeel van effectieve online marketing. Als je al je online marketingacties handmatig uitvoert, kost dat je handenvol tijd. De kans bestaat ook dat je nieuwe klanten mist, doordat leads niet worden opgevolgd. Marketing automation neemt deze stress weg! In deze masterclass leer je waar je op moet letten bij het ontwikkelen van een goed marketing automationproces.

Meer infoMarketing automation masterclass
Masterclass Online Marketing Strategie

Je bent bekend met inbound marketing en wilt natuurlijk optimaal rendement halen uit jou inspanningen. Je wilt meer websitebezoekers, meer leads, meer klanten en meer omzet. We gaan aan de slag met een jaarplanning, doelen en optimalisatie van jouw kanalen. In deze masterclass tillen we jouw inbound marketingstrategie naar een hoger niveau!

Meer infoOnline marketing strategie masterclass
Masterclass Inbound Software

Je bent ervan overtuigd dat om een goede online marketingstrategie te ontwikkelen, het essentieel is om al jouw marketingactiviteiten continu te plannen, monitoren, optimaliseren en rapporteren. Maar waar haal je de tijd en kennis vandaan? Gelukkig zijn er allerlei marketing automation software die dit voor je doen, zowel voor kleine organisaties als grote bedrijven. In deze masterclass gaan we het hebben over een aantal soorten software, zodat jij meer helder krijgt waar je op moet letten in jou keuze. 

Meer infoMasterclass Inbound Software 
Masterclass Bloggen

Bloggen ís belangrijk! Jouw website wordt beter vindbaar, je krijgt meer bezoekers, die je écht kunt informeren vanuit jouw expertise, waardoor ze eerder voor jou zullen kiezen. Bewezen: organisaties met een blog hebben 55% meer websitebezoekers! In deze masterclass leer je dat je echt geen topschrijver hoeft te zijn om goed te kunnen bloggen.

Meer info

 Masterclass Bloggen
Masterclass Social Media Strategie

In Nederland zijn er 12 miljoen ACTIEVE social media gebruikers. En jij vraagt je nog af of je wel zoveel werk moet maken van je social media? Social media is superbelangrijk om alle gebieden van jouw online marketingstrategie optimaal voor je te laten werken. In deze masterclass leer jij hoe je zakelijk succes kan boeken met jou social media.  

Meer infoMasterclass Social Media Strategie 
Masterclass Lead Generatie en Campagnes

Lead generatie is de aorta van iedere groeiende onderneming. Meer leads, meer kansen (opportunities) voor je salesteam en uiteindelijk meer klanten. Maar hoe doe je dit zonder veel geld uit te geven? In deze masterclass leren we je hoe je campagnes en social media strategisch inzet om leads, marketing qualified leads (MQL's) en sales qualified leads (SQL's) te generen.

Meer infoMasterclass Lead Generatie en Campagnes
Masterclass Website Optimalisatie

Je hebt jouw website niet alleen om mooi te zijn; jouw website moet resultaat leveren! Veel bezoekers. Nieuwe contacten. Nieuwe leads. Een goede website kan dit allemaal, zonder dat dat heel veel hoeft te kosten. In deze masterclass vertellen we je hoe je jouw website zó kan verbeteren, dat het voor je gaat werken. En als kers op de taart beoordelen we jouw huidige website

Meer infoMasterclass Websites
online marketing masterclasses.jpg
Martin de Jong - sr inbound marketeer en hoofd docententeam

Stel Martin een vraag