Masterclass BASICS van Online Marketing
Je eerste stappen in online marketing

online Marketing basics masterclass.jpg

Online marketing gaat inbound!

Inbound marketing, wat is dat? Inbound marketing is marketing waar mensen van houden! Het is het respectvolle online antwoord op irritante advertenties, telefoontjes waar je niet op zit te wachten en reclames die je liever doorzapt. Door precies die informatie te bieden waar jouw toekomstige klant wat aan heeft, gaat hij of zij jou hoger waarderen dan je concurrent. En is dus de kans vele malen hoger geworden dat je een nieuwe klant verwelkomt

Deze masterclass gaat over de basics van inbound marketing. Maar niet alleen in theorie: we gaan ook aan de slag zodat je alle begrippen direct op jouw organisatie kan toepassen. Aan de orde komen:

  • inbound marketing als online strategie;
  • wat vinden jouw klanten een goede website;
  • met welke content trek je meer websitebezoekers;
  • hoe weet je wanneer een klant jouw product wil kopen.

Schrijf je direct in via het formulier op deze pagina, want onze masterclasses zitten altijd snel vol! 

online marketing basics masterclass.png

Algemeen over onze masterclasses

Wij zorgen voor optimale interactie en veel leermomenten in onze masterclasses. Een team van zeer ervaren docenten staat voor je klaar. Je kan alles wat je leert meteen toepassen in je eigen organisatie/bedrijf. Wij zorgen in de masterclasses voor M&M's en ander lekkers, maar bovenal voor een TOPmasterclass waarmee je direct aan de slag kunt! De masterclasses worden georganiseerd bij ons op locatie in Amersfoort, van 15:00 tot 17:00 uur. 

Spelregels

  • de masterclasses zijn en blijven gratis;
  • je mag je op meerdere gratis masterclasses inschrijven;
  • inschrijven betekent dat we op je rekenen;
  • als je onverhoopt toch niet kan door ziekte, drukte of een andere reden, dan doe je je best een waardige vervanger voor jou te vinden;
  • als je geen vervanger kan vinden, dan betaal je ons € 20,-. Deze € 20,- storten wij 100% door aan Warchild. Wel graag ons tijdig informeren hierover.

M&M’s en lesmateriaal

online marketing basics masterclass.jpgUiteraard zorgen we tijdens de masterclasses voor koffie, thee en wat lekkers. Daarnaast krijg je alle sheets en werkbladen mee naar huis, waardoor je ze als tools kan gebruiken om verder mee aan het werk te gaan! 

Deel dit op: Facebook Twitter LinkedIn Google+ Mail