Masterclass Hoe kies ik de juiste
marketing automation software?

Screen_Shot_2014-03-28_at_17.05.00-353117-edited.jpg

Marketing automation, wat is dat?  

Marketing automation is het automatisch door de software optimaliseren en laten afhandelen van diverse online marketingactiviteiten. Er zijn oplossingen voor marketeers en ondernemers van zowel kleine bedrijven als grote organisaties. De meeste platforms bieden tools aan voor de website, bloggen, keywords, SEO, social media en email. Daarnaast worden analyses ondersteund met geavanceerde monitoring- en rapportagemogelijkheden. 

Is dit wel een eerlijke masterclass?  

Jazeker! We kunnen ons voorstellen dat het WC-eend effect je bekruipt. Maar dat is niet wat we beogen of willen. Met deze masterclass willen we je een viertal mogelijkheden laten zien om jouw keuze te maken voor marketing automation, precies op de maat van jouw behoeften hierin. Daarom gaan we in op de volgende pakketten en onderwerpen:

  • Hubspot - overview, voordelen en nadelen
  • Mautic - overview, voordelen en nadelen
  • Kentico - overview, voordelen en nadelen
  • Wordpress - overview, voordelen en nadelen
  • Hoe kies je de juiste software?

Schrijf je direct in via het formulier op deze pagina, want onze masterclasses zitten altijd snel vol!

Marketing Automation Software

Algemeen over onze masterclasses

Wij zorgen voor optimale interactie en veel leermomenten in onze masterclasses. Een team van zeer ervaren docenten staat voor je klaar. Je kan alles wat je leert meteen toepassen in je eigen organisatie/bedrijf. Wij zorgen in de masterclasses voor M&M's en ander lekkers, maar bovenal voor een TOPmasterclass waarmee je direct aan de slag kunt! De masterclasses worden georganiseerd bij ons op locatie in Amersfoort, van 15:00 tot 17:00 uur. 

Spelregels

  • de masterclasses zijn en blijven gratis;
  • je mag je op meerdere gratis masterclasses inschrijven;
  • inschrijven betekent dat we op je rekenen;
  • als je onverhoopt toch niet kan door ziekte, drukte of een andere reden, dan doe je je best een waardige vervanger voor jou te vinden;
  • als je geen vervanger kan vinden, dan betaal je ons € 20,-. Deze € 20,- storten wij 100% door aan Warchild. Wel graag ons tijdig informeren hierover.

M&M’s en lesmateriaal

Marketing Automation Software Uiteraard zorgen we tijdens de masterclasses voor koffie, thee en wat lekkers. Daarnaast krijg je alle sheets en werkbladen mee naar huis, waardoor je ze als tools kan gebruiken om verder mee aan het werk te gaan! 

Deel dit op: Facebook Twitter LinkedIn Google+ Mail