Masterclass Lead Generatie en Campagnes
Maak van jouw leads terugkerende klanten

get-more-leads-257656-edited.jpg

Lead generatie, wat is dat?  

Lead generatie is de aorta van iedere groeiende onderneming. Om meer klanten te krijgen, heb je meer kansen (opportunities) voor jouw salesteam nodig. En om meer opportunities voor jouw salesteam te genereren, heb je meer leads nodig. Maar wat is de beste manier om leads te genereren zonder financieel leeg te lopen? Door jouw website en alle online kanalen - zoals social media en email - zó te gebruiken, dat jouw websitebezoekers leads worden. En leads vervolgens sales qualified leads (SQL's). Wij weten hoe en dat delen we met jou in onze masterclass: 

  • Wat zijn leads, marketing qualified leads (MQL's) en sales qualified leads (SQL's)?
  • Hoe zet je campagnes in om leads te helpen jouw klant te worden?
  • Hoe zet je social media in om nieuwe leads te genereren?
  • Hoe plan je strategisch en met respect voor nieuwe en bestaande leads? Ofwel, hoe zorg je dat jouw leads jouw acties niet als spam ervaren? 

Schrijf je direct in via het formulier op deze pagina, want onze masterclasses zitten altijd snel vol!

lead generatie en campagnes marketing masterclass

Algemeen over onze masterclasses

Wij zorgen voor optimale interactie en veel leermomenten in onze masterclasses. Een team van zeer ervaren docenten staat voor je klaar. Je kan alles wat je leert meteen toepassen in je eigen organisatie/bedrijf. Wij zorgen in de masterclasses voor M&M's en ander lekkers, maar bovenal voor een TOPmasterclass waarmee je direct aan de slag kunt! De masterclasses worden georganiseerd bij ons op locatie in Amersfoort, van 15:00 tot 17:00 uur. 

Spelregels

  • de masterclasses zijn en blijven gratis;
  • je mag je op meerdere gratis masterclasses inschrijven;
  • inschrijven betekent dat we op je rekenen;
  • als je onverhoopt toch niet kan door ziekte, drukte of een andere reden, dan doe je je best een waardige vervanger voor jou te vinden;
  • als je geen vervanger kan vinden, dan betaal je ons € 20,-. Deze € 20,- storten wij 100% door aan Warchild. Graag wel ons tijdig informeren hierover.

M&M’s en lesmateriaal

lead generatie en campagnes marketing masterclassUiteraard zorgen we tijdens de masterclasses voor koffie, thee en wat lekkers. Daarnaast krijg je alle sheets en werkbladen mee naar huis, waardoor je ze als tools kan gebruiken om verder mee aan het werk te gaan! 

Deel dit op: Facebook Twitter LinkedIn Google+ Mail