Masterclass Social Media Strategie
Scoor nieuwe klanten via social media

Social Media strategie marketing

Is social media echt zó belangrijk?  

Twitter heeft meer dan 280 miljoen maandelijkse actieve gebruikers; Instagram meer dan 300 miljoen, en dan hebben we Facebook met ... 1,35 MILJARD actieve gebruikers. De verwachting is dat in Nederland bijna 12 miljoen actieve gebruikersaccounts zijn (zie onderstaande afbeelding). Dat is veel. Heel veel. Je vraagt je nu vast niet meer af of social media belangrijk is. 

social media strategie marketing

We durven het wel aan om te zeggen dat wij weten hoe dit werkt. We hebben een wekelijks bereik van meer dan 20.000 gebruikers, en krijgen via social media veel verkeer op onze website. Dat heeft ook wel wat te maken met onze directeur Laura Hamer, die auteur is van het succesboek 'Like this!'

 In onze masterclass gaan we in op het hoe en wat van zakelijk succes via social media:

  • hoe je social media inzet voor je bedrijf;
  • hoe je nieuwe klanten aantrekt met een goede social media strategie;
  • welke social media je kiest voor welke klanten;
  • wat te doen en wat niet te doen in social media.

 Schrijf je direct in via het formulier op deze pagina, want onze masterclasses zitten altijd snel vol!

social media strategie marketing

Algemeen over onze masterclasses

Wij zorgen voor optimale interactie en veel leermomenten in onze masterclasses. Een team van zeer ervaren docenten staat voor je klaar. Je kan alles wat je leert meteen toepassen in je eigen organisatie/bedrijf. Wij zorgen in de masterclasses voor M&M's en ander lekkers, maar bovenal voor een TOPmasterclass waarmee je direct aan de slag kunt! Onze masterclasses worden georganiseerd bij ons op locatie in Amersfoort, van 15:00 tot 17:00 uur.

Spelregels

  • de masterclasses zijn en blijven gratis;
  • je mag je op meerdere gratis masterclasses inschrijven;
  • inschrijven betekent dat we op je rekenen;
  • als je onverhoopt toch niet kan door ziekte, drukte of een andere reden, dan doe je je best een waardige vervanger voor jou te vinden;
  • als je geen vervanger kan vinden, dan betaal je ons € 20,-. Deze € 20,- storten wij 100% door aan Warchild. Wel graag ons tijdig informeren hierover. 

M&M’s en lesmateriaal

social media strategie marketingUiteraard zorgen we tijdens de masterclasses voor koffie, thee en wat lekkers. Daarnaast krijg je alle sheets en werkbladen mee naar huis, waardoor je ze als tools kan gebruiken om verder mee aan het werk te gaan! 

Deel dit op: Facebook Twitter LinkedIn Google+ Mail