Masterclass Website Optimalisatie
Maak van jouw website een klantenmagneet

website optimalisatie marketing masterclass

Jouw website is je belangrijkste marketinginstrument  

Je wil een website die resultaat levert. Nieuwe contacten. Opportunities. Leads. Nieuwe klanten. Met een goede website kan dat. En het hoeft echt niet veel te kosten! 

Een goede website is veel meer dan een mooie website. Het moet een fantastische ervaring zijn voor jouw bezoekers, waarin hij of zij antwoord krijgt op vragen en problemen. Hij of zij vindt precies díe informatie, waarnaar hij of zij op zoek is. Dit kan gerealiseerd worden met Growth-Driven-Design, dit is de perfecte methode om jouw website te optimaliseren!

DEZE MASTERCLASS GAAT OVER het ontwikkelen en onderhouden van een top-notch website:

  • wat maakt een website een top-notch website?
  • welke doelen stel je aan jouw website - aantallen bezoekers, leads, klanten?
  • hoe ontwerp en maak je de beste website?
  • hoe biedt je jouw producten en diensten het beste online aan?
  • Wat is Growth-Driven-Design? En hoe implementeer je deze methode?

Bovendien beoordelen wij jouw website! Je krijgt - zonder dat de andere deelnemers dat zien - een cijfer, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Schrijf je snel in via het formulier op deze pagina, want onze masterclasses zitten altijd snel vol!

Website optimalisatie marketing masterclass

Algemeen over onze masterclasses

Wij zorgen voor optimale interactie en veel leermomenten in onze masterclasses. Een team van zeer ervaren docenten staat voor je klaar. Je kan alles wat je leert meteen toepassen in je eigen organisatie/bedrijf. Wij zorgen in de masterclasses voor M&M's en ander lekkers, maar bovenal voor een TOPmasterclass waarmee je direct aan de slag kunt! De masterclasses worden georganiseerd bij ons op locatie in Amersfoort, van 15:00 tot 17:00 uur. 

Spelregels

  • De masterclasses zijn en blijven gratis;
  • Je mag je op meerdere gratis masterclasses inschrijven;
  • Inschrijven betekent dat we op je rekenen;
  • Als je onverhoopt toch niet kan door ziekte, drukte of een andere reden, dan doe je je best een waardige vervanger voor jou te vinden;
  • Als je geen vervanger kan vinden, dan betaal je ons € 20,-. Deze € 20,- storten wij 100% door aan Warchild. Graag wel ons tijdig informeren hierover.

M&M’s en lesmateriaal

website optimalisatie masterclassUiteraard zorgen we tijdens de masterclasses voor koffie, thee en wat lekkers. Daarnaast krijg je alle sheets en werkbladen mee naar huis, waardoor je ze als tools kan gebruiken om verder mee aan het werk te gaan! 

Deel dit op: Facebook Twitter LinkedIn Google+ Mail