Wij staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen want

Samen Sta Je Sterker

 

Graag hebben we het ook op een andere manier over social media en inbound marketing. Wij geloven naast het delen van onze kennis en ervaring namelijk ook in het delen zodat anderen wat meer hebben.

Marketing Meesters staat daarom niet alleen klaar voor haar klanten, maar ook voor anderen! Al sinds de oprichting in 2005 (eerst onder de namen Digital Masters en Ulysses Consulting) kiezen we met regelmaat projecten uit, waarin wij graag met geld en/of kennis participeren. Daar zijn we met z´n allen trots op. Een greep uit de projecten, acties en organisaties waarin we investeerden en/of participeerden:

  • Against Cancer - een dag een lach op het gezich van een ziek kind
  • 3FM’s Serious Request - goede muziek voor een goed doel
  • Join the Pipe - hippe flessen en watertappunt in Amersfoort
  • Warchild - een klein steentje bijdragen om de oorlog uit een kind te halen
  • Speeltuin in Mathiti - gun een kind het recht om kind te zijn
  • KNGF Blindengeleidehonden - de onmisbare 'ogen' van visueel gehandicapten
 
Digital_Masters_steunt_Against_Cancer

Against Cancer

Against Cancer zorgt voor minstens één dag een glimlach op het gezicht van een kind met kanker. Wij verzorgenden de huisstijl, de inrichting van social media en de overige communicatieplannen van deze onmisbare organisatie.

 

Digital_Masters_steunt_3FM_Serious_Request

3FM Serious Request

Sinds de start van Digital Masters (onder de naam Ulysses Consulting) doen wij mee met 3FM's Serious Request. Voor een geldbedrag vragen we muziek aan en verbinden we er ieder jaar een communicatiecampagne aan. In 2013 legden we de link met social media. En met succes! Wil je in 2014 ook jouw bedrijf koppelen aan Serious Request? Wij helpen je hierbij.  

 

Digital_Masters_steunt_join_the_pipe

Join the Pipe

In 2012 openden we samen met klanten, partners en het  Amersfoorts raadslid Sieta Koet het eerste watertappunt van Amersfoort. Schoon en gratis drinkwater direct uit een openbare kraan, middenin het centrum. Daarmee steunen we gebieden in de wereld waar schoon drinkwater niet beschikbaar is.

 

Digital_Masters_steunt_Warchild

Warchild

Warchild, bekend van "Help Warchild de oorlog uit een kind te halen." en de medewerkering van allerlei BN'ers zoals Marco Borsato. We mochten ook een steentje bijdragen. Bescheiden maar trots.

 

Digital_Masters_steunt_Mathiti

Speeltuin in Mathiti

Spelende kinderen hebben recht op ruimte. Niet tussen de vuilniszakken maar op een fijne plek. Vanuit deze gedachte zamelden twee enthousiaste Nederlanders voldoende geld in om een prachtige  speeltuin te bouwen in Afrika. Digital Masters zorgde dat ze snel konden starten en legden het minimale bedrag in.

 

Digital_Masters_steunt_KNGF

KNGF Geleidehonden

Via de Ladies Circle Noord West Veluwe lever Digital Masters een bescheiden bijdrage aan de opleiding van een geleidehond van KNGF. Wist je dat er naast blindengeleidenhonden ook autismegeleidehonden en assistentiehonden bestaan. KNGF wel, en jij nu ook!