Je Klanten Vinden Vormgeving Belangrijk Hun Oog Wil Ook Wat
VORMGEVING

Vormgeving

Een website valt of staat met vormgeving. Maar ook je whitepapers. Je Facebook cover. Je Twitterachtergrond. Je fotografie. Goede, duidelijke en opvallende vormgeving is onmisbaar voor het uitdragen van je huisstijl. Je wilt toch dat bezoekers in één klap zien waar jouw bedrijf voor staat?

Go wild, go beautiful!

Vormgeving Waar Je Klanten Van Houden

Vorm 'first'

De hele dag wordt je omringt met vorm en vormgeving. Het pak melk op je ontbijttafel, je auto, je fiets, de website waar je nu naar kijkt. Wat is goed en wat niet? Wat is mooi en wie beoordeelt dat dan? Jij. Jij beoordeelt. Het is waarschijnlijk dat je eerst oordeelt op vorm en dan op inhoud. Doen de meeste mensen.  

Weten wat mooi is

Wat mooi is, is persoonlijk. Wat jij mooi vindt, vindt een ander lelijk. Marketing Meesters hebben een meer dan goed gevoel voor wat mensen mooi vinden. We hebben websites, logo's en complete huisstijlen ontwikkeld. Vonden niet alleen onze opdrachtgevers mooi, hun klanten ook. Mooi he?  

Zelf doen?

We hebben er plezier in, alles wat we weten, met je te delen. Zodat je zo'n beetje alles zelf kan doen. Maar ... vormgeving is een vak wat niet lekker overdraagt. Ontwerpen is een kunst, en die kunst heb je, of heb je niet. We leggen je wel uit wat belangrijk is om op te letten. En waarom sommige ontwerpen wel en andere niet werken. 

Het oog wil wat

Vorm en functie zijn de sleutel tot succes van jouw website. Marketing Meesters adviseert je hier graag in. Vele bedrijven hielpen wij met de inrichting van hun website. Je website is een belangrijk visitekaartje, en wie wil er nu niet een super indruk maken? Jij wel!

goede-vormgeving-maakt-het-verschil
Succes
Mooie en goede vormgeving draagt minimaal voor de helft bij aan een succesvolle website. Een mooie vormgeving trekt klanten aan. En dat is precies wat je wilt.
 
Spiegel

Je website weerspiegelt waar jij voor staat. Houd daarom altijd rekening met kleuren en kleurcombinaties. Met je website straal je iets uit en de vormgeving moet daarop aansluiten. 

Intuïtief 

Met een goede vormgeving trek je de aandacht van bezoekers en klikken ze door op jouw website. Maak het je bezoeker makkelijk waar je graag wilt dat ze verder klikken. Intuïtief, dus zonder erbij na te hoeven denken.  

 


 

flat_design_responsive_design_3d_design-1

Wat is mooie vormgeving?

Wat nu mooie vormgeving is, is lastig zomaar te bepalen. Het is een zoektocht. Maar kijk eens om je heen wat mensen mooi vinden. Wat vindt jouw doelgroep mooi? Stel hen ook gerust die vraag in je persona-onderzoek. Vraag bijvoorbeeld eens welke sites je huidige klanten graag bezoeken? 

Flat design is hot

Een ontwerp dat simpel is, waaruit alle opsmuk weggehaald is, geen schaduw- of 3D-effecten bevat. Goed om te weten: flat design is erg populair en vinden veel mensen mooi.  

Responsive design is must

Wat je ook doet, zorg ervoor dat je website leesbaar is op zowel computerbeeldschemen, op tablets en op mobiele telefoons. Dat is een must (vindt de gebruiker en wij zijn het daarmee eens).  

3D is cool en prijzig

Een 3D-ontwerp betekent diepte, alsof je het kan aanraken. Het maakt een eerste geweldige indruk, maar let op. Vaak is het lastig om snel te navigeren, en duurt het laden soms lang. Mooi en prijzig.  

 


 

Marketing Meesters & Vormgeving

Vormgeving vinden we belangrijk. Daarom hebben we een groot netwerk van vormgevers waarmee we vaak samenwerken. Omdat bij specifieke opdrachten, specifieke vormgevers passen. En soms ... dan kopen we een ontwerp gewoon in, vaak al voor een paar tientjes. Echt waar? Ja! Te gek :-)

bij-een-goed-design-hoort-een-goede-designer
(een nieuwe) Huisstijl

We ontwerpen altijd in de lijn van je huisstijl. Maar .. het kan ook dat je een hele nieuwe huisstijl wilt. Dat kan. Dat hebben we al voor diverse organisaties gedaan.   

Perfectie

Ook bij vormgeving moet alles perfect zijn. We hebben een pixel-perfect-eye wat betekent dat we de miniemste foutjes zien en natuurlijk herstellen. 

Inkopen

Vaker dan je denkt is een kant-en-klaar template de perfecte oplossing. Zeer budgetvriendelijk en vaak hartstikke mooi en professioneel. En niet alleen voor websites.