Je Klanten Houden Van Websites
WEBSITES

Digital_Masters_voor_Aantrekkelijke_Websites

 

Laat anderen maar kletsen; een website is belangrijk en dat weet jij allang. Het gaat er alleen om wat je doel is en hoe je de website inricht. Doe je zaken via je website? Wil je potentiële klanten aantrekken? Zijn jouw bezoekers continu online? Weten mensen je website prima te vinden, welke informatie zoeken ze dan? En wanneer worden jouw websitebezoekers klanten? Wat helpt klanten om specifiek met jou zaken te doen?

Een goede website werkt als een magneet en MarketingMeesters helpt je daar graag bij.

 
 

 

Websites Waar Je Beter van Wordt

Gestructureerd aan de slag

Digital Masters geloven in structuur en een strakke planning. Alleen dan lever je op tijd, precies datgene wat er is afgesproken. Misschien zelfs wel meer. On time, on budget en boven verwachting.

Advies op maat

Ieder mens en iedere organisatie is uniek. Daarom leveren we advies op maat. Maar wel met gebruik van onze kennis en ervaring. Digital Masters is al sinds 1991 online, waardoor we meer ervaring dan de meeste collega's in het digitale vak hebben. 

Zelf doen
We ontzorgen je graag, maar zijn er niet op uit om zoveel mogelijk uren te maken. We werken graag zo, dat je het snel kan overnemen en zelf aan de slag kan.

Maak een magneet voor nieuwe klanten

Zet op je website alleen informatie, waar je bezoekers echt naar op zoek zijn. Een gemakkelijke navigatie is daarbij vanzelfsprekend. Digital Masters vindt ook dat je website vooral mooi moet zijn. Wat denk je, was Apple een hit als het een doorsnee apparaat was geweest?
planning-is-essentieel
Identiteit en imago
Wie je bent en wat je wilt uitstralen zijn belangrijke uitgangspunten voor een goede website.
Doelen
Wat wil je bereiken met je website? Meer verkoop, nieuwe klanten, betere naamsbekendheid?
Planning
We maken een planning zodat je precies weet waar je aan toe bent en wanneer we klaar zijn.

 


 

maatwerk-of-wordpress-hubspot

Verschillende smaken

Er zijn verschillende manieren om een website te ontwikkelen. Het een is niet perse beter dan het andere, het gaat erom wat het beste aansluit bij je doelen, wat je zelf wilt doen en wat je budget is. We helpen je te kiezen wat voor jou beste keuze is.

Start alvast met je eigen 10-stappenplan voor website redesign!Download de whitepaper


New Call-to-action

Maatwerk
Naast de bekende platforms kan je je website desgewenst helemaal op maat maken.
Wordpress
Het aantal Wordpress websites groeit, en dat heeft een reden: open source, goedkoop, goed en makkelijk zelf te onderhouden.
Hubspot
Is je website het centrale midden van al je marketingactiviteiten? Dan is Hubspot waarschijnlijk een super platform voor je website.

 


 

Ben ik met een website helemaal klaar?

Een website bestaat uit meerdere delen: vormgeving, content, SEO, promotie en onderhoud. Ho ff, is dat niet heel erg veel allemaal? Valt echt mee, we helpen je verder en leren je de kneepjes van ons vak. Vinden we leuk. 

Screen_Shot_2014-03-31_at_14.38.03
Vormgeving en SEO
Je website moet mooi zijn en goed gevonden worden door zoekmachines. Daarom horen vormgeving en SEO bij een website.
Content en promotie
Content en promotie horen meer bij elkaar dan je denkt. Je maakt het allemaal op de behoefte van je potentiele bezoekers, je persona's.
Onderhoud
Onderhoud van je website is essentieel en goed te doen. De meeste platforms zijn makkelijk in gebruik en wij leggen 't je uit.

 


 

"Nu heb ik een professionele website, die ik zelf kan onderhouden, en met een fantastisch ontwerp. Je merkt de ervaring, echte professionals. Misschien was de lage prijs nog wel het meest verrassend."
 
 
 
 
 
karin_ossendrijver_blij_met_digital_masters

Karin Ossendrijver

Directeur Ossendrijver BV